Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Diepte
 • Hoogte
 • Kleurfamilie
 • Materiaal
 • Serie
 • Verstelbaar
3 producten

  Differnz medicijnkast met spiegel 45x35x15cm wit
  Differnz medicijnkast met spiegel 45x35x15cm wit
  30% korting
  Medicijnkastjes
  Allibert medicijnkast Doc 37cm wit mat
  Allibert medicijnkast Doc 37cm wit mat
  30% korting
  Medicijnkastjes
  Differenz medicijnkast Quadro 30x30x12cm wit
  Differenz medicijnkast Quadro 30x30x12cm wit
  30% korting
  Medicijnkastjes

  Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

  Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen

   Medicijnkastjes kopen bij Praxis

   Iedereen heeft medicijnen in huis die niet zomaar door het huis mogen slingeren. Deze dienen op een goede plaats te worden opgeborgen waar je ze makkelijk terug kan vinden en waar ze veilig bewaard kunnen worden zodat kleine kinderen er niet bij kunnen. Daarom biedt Praxis je nu een uitgebreid assortiment medicijnkastjes aan. Je kan kiezen uit verschillende goedkope medicijnkastjes waarin je de medicijnen in kwijt kan en waar je ze altijd terug kan vinden wanneer je ze nodig hebt. Zorg er ook voor dat je medicijnen niet langer door de woning slingeren en berg deze netjes op in de professionele medicijnkastjes van Praxis.

   Medicijnkastjes van Praxis

   De medicijnkastjes van Praxis zijn gemaakt van stevige materialen zoals RVS waardoor deze langdurig meegaan. De kastjes zien er stijlvol uit zodat ze kunnen worden opgehangen in elke badkamer. De goede medicijnkastjes van Praxis zijn ruim zodat je er veel in kwijt kan. De opbergruimte die je hebt in de kastjes zorgt ervoor dat je al je medicijnen op een overzichtelijke manier kan opbergen en dat je snel kan terugvinden waar je naar zoekt. Als je een grote interesse hebt in stijl en klasse, dan kan je ook kiezen uit goedkope medicijnkastjes die gemaakt zijn van RVS en die zijn voorzien van een glazen deur. Zo kan je meteen zien wat je voorraad is zonder dat je daar de kast voor open hoeft te maken. Koop een professionele boormachine waarmee gemakkelijk en snel gaten kan boren in de muur waarna je de medicijnkastjes met professioneel handgereedschap kan bevestigen. Kies ook voor veiligheid en gemak met de goede medicijnkastjes van Praxis.

   Medicijnkastjes vergelijken en kopen

   De goedkope medicijnkastjes zijn nu te bestellen via onze webshop. Maak snel je keuze en ga voor een snelle levering nadat je de bestelling hebt geplaatst. Ben je er nog niet over uit welk medicijnkastje bij jou past of hoe de kastjes er in het echt uitzien? Of wil je een bijpassende kolomkast, spiegelkast of bovenkast? Dan kan je altijd langskomen bij een van onze winkels waar we je de producten graag tonen en je ook helpen met het geven van advies op maat zodat je geen spijt krijgt van je aankoop. Voor welke manier van bestellen of kopen je ook kiest, bij Praxis kan je erop rekenen dat je niet teleurgesteld wordt. Samen met jou gaan we graag voor praktisch en veilig met onze beste medicijnkastjes.