Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Badkamermeubelen

Badkamermeubelen

Vind hier de badkamermeubelen die bij jou passen. Alleen een onderkast of meteen een hele set!

Badkamermeubel kopen bij Praxis

De mooiste badkamermeubelen voor jouw badkamer

Maak jouw badkamer helemaal zoals jij wilt, met de badkamermeubelen die bij jouw stijl passen. Deze vind je heel eenvoudig bij Praxis. Niet alleen allerlei soorten van wastafelmeubelen, voor onder de wastafel. Maar ook handige kolomkasten, die weinig ruimte innemen en je heel veel opbergruimte bieden. Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte. Praxis heeft het badkamermeubel van jouw wensen staan in de winkel, maar ook online. Zo kun je gelijk kijken welk badkamermeubel het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt. En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt? Bestel het badkamermeubel dan ook gelijk online! Maak jouw badkamer compleet en kijk ook eens naar sanitairaccessoires

Online jouw badkamermeubelen bestellen

Maak het jezelf veel gemakkelijker en bestel het badkamermeubel die je nodig hebt voor de badkamer gewoon online. Dat scheelt veel gesjouw en gedoe, want we bezorgen alle kasten en badkamermeubels voor in jouw badkamer dan gewoon bij je thuis. Wil je ook nog tegels voor in je badkamer? Je kunt de hele klus in 1 keer bestellen. En online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamermeubels.

Badkamermeubelen van bekende merken en ons eigen merk

Weet je al precies welk badkamermeubel je nodig hebt? Een stijlvolle wastafel met wastafelmeubel? Heb je een spiegel op het oog, of liever een handige spiegelkast? Misschien heb je al een complete badkamerset gezien, op onze site. Praxis geeft je heel veel keuze. Wij hebben allerlei wastafelonderkasten en andere badkamermeubelen van verschillende bekende merken, zoals Martens, Allibert of The Collection. Maar ook van onze eigen merken, zoals Sencys. Zo vind je bij Praxis altijd een badkamermeubel in je eigen stijl en binnen je eigen budget.

Sanitair: advies en inspiratie

Wil je graag inspiratie opdoen voor sanitair in je badkamer of toilet? Praxis heeft een uitgebreide inspiratiepagina gemaakt over sanitair.

Bekijk de sanitair inspiratie pagina