Filteren

Fleur je inrichting op

Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf. Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning. De verf is gemakkelijk aan te brengen en geeft jouw wanden, meubels of accessoires een poedermat speciaal effect.

Krijtverf voor alle ondergronden

De kalkverf bevat een grote hoeveelheid krijt en is hoger gepigmenteerd dan gewone verf. De dekkende verf op waterbasis geeft hierdoor een prachtig mat effect. Je kunt je muren schilderen zonder oude verf- of laklagen te verwijderen. Alleen even schoonmaken en goed ontvetten is voldoende. Professionele krijtverf droogt snel en geeft niet af. Bovendien dekt de verf in een keer waardoor je je kamer in een handomdraai geschilderd hebt!
Kalkverf kan worden aangebracht op bijna alle ondergronden zoals hout, stof, canvas en stucwerk. Je geeft je meubels, muren en andere accessoires eevoudig een totale metamorfose. Breng de verf gemakkelijk aan met de juiste kwast, namelijk een blokwitter. Je ziet de kwaststrepen door de verf heen waardoor je steeds weer een geheel eigen en uniek effect bereikt.

Creëer jouw droominterieur

Wil jij je interieur nog meer opfleuren? Kijk dan eens naar de schoolbordverf van Praxis. Met deze verf maak je van een muur of keukenkastje eenvoudig een echt schoolbord. Je kinderen leven zich uit met prachtige krijttekeningen of je noteert handig het boodschappenlijstje op je eigen wand.

Krijtverf kopen in de winkel of online

Weet je nog niet zeker welke kalkverf je wilt kopen? Kom naar een van de winkels van Praxis en de deskundige medewerkers helpen je met jouw schilderklus. Als je je al hebt verdiept in alle soorten verf, koop je deze gemakkelijk online. Op praxis.nl vind je een uitgebreide selectie van de beste verf voor elk soort interieur. In slechts enkele muisklikken kun je de krijtverf, schoolbordverf of latex van jouw keuze online kopen. Bovendien profiteer je op de website altijd van een mooie aanbieding. Je hoeft niet eens meer naar de winkel te komen, alle artikelen worden bij jou thuis bezorgd.