Filteren

Krijtverf kopen bij Praxis

Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf. Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning. De krijtverf is gemakkelijk aan te brengen en geeft jouw wanden, meubels of accessoires een poedermat speciaal effect.


Krijtverf voor alle ondergronden

De krijtverf bevat een grote hoeveelheid krijt en is hoger gepigmenteerd dan gewone verf. De dekkende verf op waterbasis geeft hierdoor een prachtig mat effect. Meer weten over krijtverf? Lees ons dan ons advies over wat krijtverf is. Breng de krijtverf gemakkelijk aan met de juiste kwast, namelijk een blokwitter. Je ziet de kwaststrepen door de verf heen waardoor je steeds weer een geheel eigen en uniek effect bereikt. 

Creëer jouw droominterieur

Wil jij je interieur nog meer opfleuren? Kijk dan eens naar de schoolbordverf van Praxis. Met deze verf maak je van een muur of keukenkastje eenvoudig een echt schoolbord. Je kinderen leven zich uit met prachtige krijttekeningen of je noteert handig het boodschappenlijstje op je eigen wand.

Krijtverf aanbieding? Houd deze pagina in de gaten!

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij voordelig krijtverf kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige krijtverf aanbieding.