• NaN

Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

De beste tuinaarde voor de mooiste planten

Wil je ook het liefst een kleurrijke tuin of een groene oase in je woonkamer? De basis van gezonde, stralende bloemen en planten is de grond waarin zij groeien. Tuinaarde en potgrond van goede kwaliteit zijn daarom onmisbaar voor iedereen met groene vingers. Kamerplanten groeien sterk en gezond in bemeste aarde, gewassen leven langer in grond van hoge kwaliteit. Geniet extra lang van de mooiste bloemen en planten met de beste tuinaarde van Praxis.

De beste kwaliteit en een lange levensduur

Tuinaarde met goede eigenschappen zorgt voor het beste resultaat. Door de organische meststoffen groeien jouw gewassen als kool. Gebruik bemeste grond ook in je moestuin om de lekkerste courgettes, paprika’s en champignons te kweken. De stoffen in de aarde bevorderen de plantengroei en verbeteren de bodemkwaliteit. De grond wordt luchtiger waardoor de wortels van de planten zich beter ontwikkelen. Bloemen en planten leven langer wanneer zij groeien in hoogwaardige tuinaarde. Je geniet dus extra lang van de gewassen in je woonkamer of tuin. Bekijk hier onze tuinaarde 40 liter

Tuinaarde aanbieding Praxis

Natuurlijk wil je jouw tuinaarde goedkoop scoren. Dat kan bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende tuinaarde aanbiedingen. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze tuinaarde aanbiedingen en pak jouw voordeel!

Tuinaarde kopen in de winkel of online

Bij Praxis vind je de beste potgrond en tuinaarde in de aanbieding. Je profiteert altijd van hoge kortingen en bent verzekerd van grond van de hoogste kwaliteit. Kom naar een van de winkels en laat je adviseren door de deskundige medewerkers. Zo weet je zeker dat je thuiskomt met de mest die past bij jouw tuin- of kamerplanten. Geen zin om de zakken bemeste tuinaarde en potgrond op de fiets mee te slepen? Je kan ook jouw tuinaarde bestellen op praxis.nl. Door je favoriete artikelen online te kopen wordt alles gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Je hoeft de deur niet meer uit om jouw planten en bloemen de beste zorg te geven!

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten