Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Diepte
 • Hoogte
14 producten

  Cacaodoppen
  Cacaodoppen
  Bodembedekkers
  Compo houtchips rood 55L
  Compo houtchips rood 55L
  Bodembedekkers
  Moestuinbodembedekker 20kg
  Moestuinbodembedekker 20kg
  Bodembedekkers
  Central Park cacaodoppen 70L
  Central Park cacaodoppen 70L
  Bodembedekkers
  Compo Bio houtchips 55L
  Compo Bio houtchips 55L
  Bodembedekkers

   Decoratieve en milieuvriendelijke bodembedekkers

   Met een bodembedekker geef je jouw tuin in een handomdraai een hele nieuwe uitstraling. De decoratieve bedekkers zijn goed voor het milieu en zorgen ervoor dat onkruid geen schijn van kans heeft op jouw buitenplaats. Er zijn bodembedekkers die bloeien, wintergroen zijn of in de schaduw kunnen. Bepaalde rozen of klimop werken ontzettend goed als bodembedekker. Een geliefde bodembedekker is bijvoorbeeld de kleine maagdenpalm Vinca minor, deze bloeit met paarse bloemen, is wintergroen en verdraagt schaduw. 

   Bodembedekkers voor iedere tuin

   Geef je kinderen een zachte plek om te spelen in de tuin. Met een kokos bodembedekker hoef je niet bang te zijn voor schaafwonden als je kroost op de grond valt, zoals bij grind. De bodembedekker is 100 procent natuurlijk. En zorgt voor een landelijke uitstraling van je buitenplaats. Bovendien kan onkruid niet door het materiaal heen groeien. Je kunt de bedekker ook gebruiken voor decoratie in grote bloem- en plantenpotten!


   Bedek de bodem van je tuin met roodkleurige houtsnippers voor een idyllische sfeer. De snippers zijn afkomstig van naaldbomen en natuurlijk gekleurd. De houtchips isoleren je bodem in de winter. Hierdoor bevriest de bodem niet. In de zomer zorgt de bodembedekker ervoor dat de grond niet uitdroogt. Gebruikt de bodembedekker om je tuinpaden en bloemperken te versieren. Wil je voorkomen dat slakken je gewassen aanvreten? Bedek de bodem van je tuinpad, moestuin of bloemperk met een bodembedekker van schelpen. Deze bedekker voorkomt niet alleen onkruiden, maar zorgt ervoor dat slakken ver weg blijven van je planten. Het materiaal is milieuvriendelijk en 100 procent natuurlijk.

   Bodembedekkers kopen

   De beste bodembedekkers voor elke tuin vind je bij Praxis. Wil je meer weten over welk materiaal het beste past bij jouw buitenplaats? Kom naar een van de winkels! De deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over alle bodembedekkers. Neem meteen een kijkje in onze voorraad planten en tuingereedschap!

   Heb je geen zin om met een flinke zak te slepen op de fiets of in de auto? Bestel al jouw favoriete producten gemakkelijk vanuit huis. Bekijk het uitgebreide assortiment bodembedekkers op praxis.nl en bestel in een handomdraai. In slechts enkele muisklikken profiteer je al van hoge kortingen of een mooie aanbieding. Bij bezorgen jouw bestelling gemakkelijk bij jou thuis.