Filteren

6 producten

  Kunstgras Enjoy 35 8m2
  Kunstgras Enjoy 35 8m2
  47.38 per ㎡
  Kunstgras
  Kunstgras Comfort 30 4m2
  Kunstgras Comfort 30 4m2
  37.25 per ㎡
  Kunstgras

   De voordelen van kunstgras

   Wil je een natuurlijke look op je balkon in plaats van terrastegels? Of wil je gras in je tuin, dat prima tegen ravottende kinderen kan? Kunstgras is een hele handige manier om altijd een mooi groen gazonnetje te hebben, zonder al het onderhoud dat een grasveld van natuurlijk gras nodig heeft. Zoals het regelmatig maaien met een grasmaaier. En kunstgras is natuurlijk ook een hele handige oplossing op plaatsen waar echt gras helemaal niet kan groeien, zoals op je balkon. Bij Praxis heb je heel veel keuze in grastapijt. En je hoeft niet eens naar de winkel te komen om te bekijken welke kunstgrassen we voor je hebben, want we hebben ze allemaal online staan. Met een duidelijke beschrijving, zodat je al het kunstgras goed kunt vergelijken!

   Verschillende soorten kunstgras

   Bij Praxis kun je namelijk kiezen uit verschillende grastapijten voor verschillende toepassingen. Je kunt je wel voorstellen dat een kunstgras onder een speeltoestel andere kwaliteiten moet hebben dat een sier-grastapijt voor op het balkon. En ook zien de verschillende grassen van de grastapijten er verschillend uit. Ze verschillen van kleur groen en van lengte van de sprietjes. Zo kun je precies dat kunstgras kiezen, dat jij mooi vindt! We hebben ook verschillende breedtes voor je, zo kun je zeker op het balkon een mooie strook gras uit een stuk kunstgras neerleggen.

   Online kopen en je kunstgras netjes thuisbezorgd krijgen

   Kunstgrassen komen op onhandige en zware rollen. Helemaal als je een behoorlijke hoeveelheid grastapijt nodig hebt, zijn de rollen niet heel gemakkelijk even in van de winkel naar huis te transporteren. Het is een hoop gedoe om deze naar huis te sjouwen. Daarom kun je bij Praxis ook gewoon alles wat je nodig hebt online kopen. Bestel op onze site en reken af. Natuurlijk profiteer je gelijk ook van alle kortingen en aanbiedingen als je online bestelt. En wij zorgen dat je kunstgras netjes bij jou thuis worden afgeleverd.