Filteren

5 producten

  Hendrik Jan anti worteldoek 5 x 4 m
  Hendrik Jan anti worteldoek 5 x 4 m
  Alleen online
  22.99
  Worteldoeken
  ACD noppenfolie 30x0,8m
  ACD noppenfolie 30x0,8m
  29.99
  Vaste lage prijs
  Worteldoeken

   Geef onkruid geen kans met anti worteldoek van Praxis!

   Wil je een stuk van je tuin bestraten maar wemelt het van het onkruid, dan is worteldoek een uitkomst. Dit zijn grote matten van geweven kunststof vezels waar planten niet doorheen kunnen groeien. Ze zijn dan ook ideaal om te gebruiken onder tuintegels, klinkers en vlonders. Ook kan je ze prima leggen onder halfverhardingen zoals grind, split en houtsnippers zodat ook daartussen onkruid geen kans krijgt te groeien. Bij Praxis kan je verschillende soorten worteldoeken kopen in uiteenlopende afmetingen, en zo hoef je niet meer doek te kopen dan je echt nodig hebt voor je klus. En wist je dat anti wortel doek ook nog een milieuvriendelijke keuze is? Je hebt namelijk geen onkruidbestrijdingsmiddelen meer nodig, en dat scheelt ook nog in de portemonnee.

   Worteldoeken voor de perfecte bestrating

   De worteldoeken die je bij Praxis kunt bestellen zijn makkelijk te verwerken en erg duurzaam. Zo zijn ze erg sterk, waterdoorlatend en goed bestand tegen vocht. Daardoor kan je er zeker van zijn dat ze jarenlang meegaan. Wil je ook een stuk in je bestrating vrijhouden voor bijvoorbeeld een stukje waar wel planten mogen groeien? Dan kan je eenvoudig een stuk uit het worteldoek wegsnijden. En als je bestrating klaar is, en er valt op den duurt toch nog wat onkruid te bespeuren tussen je grind, tegels of stenen, wees dan gerust. Het worteldoek doet prima zijn werk, maar de wind en opstuivend zand zal altijd plantenzaadjes met zich meevoeren die zich tussen de voegen van stenen kunnen nestelen. Gelukkig zorgt het doek er dan voor dat de wortels zich niet verder kunnen ontwikkelen, want je trekt deze ongewenste plantjes er zo weer tussenuit.

   Voordelig alles voor bestrating bestellen bij Praxis

   Voor alle andere benodigdheden om je bestrating aan te leggen ben je bij Praxis helemaal aan het juiste adres; zo kan je bij ons voordelig tuintegels en klinkers kopen en we hebben mooie halfverharding in het assortiment zoals verschillende soorten en kleuren grind en split. Ook hebben we diverse opsluitbanden om al het straatwerk netjes in te sluiten. Zo kan je het terras, pad of erf helemaal volgens jouw eigen smaak en stijl inrichten. En het voordeel van online bestellen is dat we het gewoon bij je thuis bezorgen zodat je alleen nog maar hoeft te starten met de klus!