Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Lengte
 • Materiaal
 • Prijs per ㎡
15 producten

  Nature gronddoek zwart 1 x 10 m
  Nature gronddoek zwart 1 x 10 m
  Worteldoeken
  Nature gronddoek zwart 3,3 x 5 m
  Nature gronddoek zwart 3,3 x 5 m
  Worteldoeken
  Gronddoek PP zwart UV bestendig 1x25m
  Gronddoek PP zwart UV bestendig 1x25m
  Worteldoeken
  Nature gronddoek zwart 4,2 x 5 m
  Nature gronddoek zwart 4,2 x 5 m
  Worteldoeken
  Nortène
  Nortène
  Worteldoeken
  Nature wortelbescherming zwart 70cmx5m
  Nature wortelbescherming zwart 70cmx5m
  Worteldoeken
  Nature gronddoek zwart 1x20m
  Nature gronddoek zwart 1x20m
  Worteldoeken
  Afdekvlies 2 x 5m
  Afdekvlies 2 x 5m
  Worteldoeken
  Nature vliesdoek wit 2x10m
  Nature vliesdoek wit 2x10m
  Worteldoeken

   Worteldoek kopen? Dat doe je bij Praxis!

   Ben je op zoek naar een worteldoek, ook wel gronddoek, onkruiddoek of anti worteldoek genoemd, om het groeien van onkruid op jouw pad of in jouw tuin tegen te gaan? Dan zit je goed bij Praxis! Bij ons vind je een ruim assortiment aan worteldoeken in diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen. De worteldoeken zijn UV-bestendig en licht- en waterdoorlatend. 

   Een worteldoek is een uitkomst wanneer je een stuk van je tuin wilt bestraten, maar het wemelt van het onkruid. Worteldoeken zijn grote matten van geweven kunststof vezels waar planten en onkruid niet doorheen kunnen groeien. Ze zijn dan ook ideaal om te gebruiken onder tuintegels, klinkers en vlonders. Bij Praxis vind je ook afdekvliezen, waarmee je je moestuin kunt afdekken. Het bevordert een vroege oogst en beschermt tegen wind, hagel, vorst en insecten die schadelijk kunnen zijn. De moestuin kun je gewoon door het vlies heen water geven.

   Ook kun je een worteldoek prima leggen onder halfverhardingen zoals grind, split en houtsnippers zodat ook daartussen onkruid geen kans krijgt te groeien. En wist je dat een worteldoek ook nog een milieuvriendelijke keuze is? Je hebt namelijk geen onkruidbestrijdingsmiddelen meer nodig, en dat scheelt ook nog in de portemonnee. Bekijk ook eens de rest van ons aanbod aan producten voor bestrating.

   Online worteldoeken kopen 

   Heb je het worteldoek gevonden dat je nodig hebt? Koop het anti worteldoek dan gemakkelijk online, gewoon vanuit je luie stoel. Dan zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe worteldoek zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd wordt. Zo kun jij zo snel mogelijk weer verder met je klus in de tuin. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de Praxis-winkel, waar we je graag verwelkomen. Daar kun je ook terecht voor al je vragen en persoonlijk advies. 

   Onze worteldoeken zijn waterdoorlatend, duurzaam en sterk

   De worteldoek die je bij Praxis kunt bestellen is makkelijk te verwerken en erg duurzaam. Zo zijn de worteldoeken erg sterk, waterdoorlatend en goed bestand tegen vocht. Daardoor kan je er zeker van zijn dat ze jarenlang meegaan. Wil je ook een stuk in je bestrating vrijhouden voor bijvoorbeeld een stukje waar wel planten mogen groeien? Dan kan je eenvoudig een stuk uit het worteldoek wegsnijden. En als je bestrating klaar is, en er valt op den duurt toch nog wat onkruid te bespeuren tussen je grind, tuintegels of stenen, wees dan gerust. Het worteldoek doet prima zijn werk, maar de wind en opstuivend zand zal altijd plantenzaadjes met zich meevoeren die zich tussen de voegen van stenen kunnen nestelen. Gelukkig zorgt het worteldoek er dan voor dat de wortels zich niet verder kunnen ontwikkelen, want je trekt deze ongewenste plantjes er zo weer tussenuit.

   Worteldoek aanbieding

   Een nieuwe worteldoek kopen is bij Praxis altijd heel voordelig. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op worteldoeken. Vrijwel elke week vind je in onze winkels en op de website dan ook goede worteldoek aanbiedingen. Met een goede worteldoek aanbieding van bijvoorbeeld 30% korting wordt een nieuwe worteldoek aanschaffen extra voordelig. Bekijk dus hier onze worteldoek aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.