[missing "nl.js.views.categories.filters.filters" translation]

246 [missing "nl.js.views.categories.products.multiple" translation]

Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks
Golden Flame aanmaakblokjes 24 stuks
Houtskool & briketten
Landmann barbecue Dorado 42x56cm
Landmann barbecue Dorado 42x56cm
Houtskool barbecue
Weber bestekset 3 stuks
Weber bestekset 3 stuks
Barbecue gereedschap
Central park barbecue vis grill
Central park barbecue vis grill
Barbecue accessoires
Viva Outdoor barbecuemat 1x1,5m
Viva Outdoor barbecuemat 1x1,5m
Barbecue accessoires
HerQs easy BBQ Thermometer
HerQs easy BBQ Thermometer
Barbecue accessoires

Barbecue kopen bij Praxis

Er gaat niets boven een gezellige barbecue op een zonnige dag. Heerlijk genieten in je tuin met familie of in het park met vrienden. Zie je dat plaatje al voor je? Dan is het tijd om een barbecue te kopen bij Praxis.

Als je een BBQ wilt kopen is het belangrijk om het juiste type barbecue te kiezen. Bij Praxis kun je terecht voor al je barbecue wensen. Van verschillende merken en varianten is de barbecue die bij je past binnen handbereik. In het assortiment van Praxis vind je barbecues van onder andere Weber en Barbecook in verschillende varianten. Ga je voor een traditionele houtskool of keramische barbecue van Praxis? Of toch een gasbarbecue of elektrische barbecue? Voor de frequente barbecue meester is een betonnen barbecue een must. Houd je wel van een uitdaging? Ga dan voor de nieuwste trend, de smoker barbecue. Met deze rookoven maak je gerechten met een heerlijk rokerige smaak. Bekijk, om een echte barbecue pro te worden, ons barbecue benodigdheden assortiment.

Dus wil je een BBQ kopen? Bekijk dan nu ons assortiment voor elk type barbecues en bestel je BBQ online!

Op zoek naar een barbecue aanbieding? Bekijk de lopende acties

Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige barbecues kunt kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige BBQ aanbiedingen en lopende acties.

Behoefte aan advies?

Twijfel je nog over het type barbecue? Lees dan eerst ons barbecue advies. Hier vind je een overzicht van de type barbecues en een keuzehulp. Zo kun je je optimaal oriënteren voordat je de juiste BBQ gaat kopen!