Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Reviews

Reviews

Voor iedereen die een product wil aanschaffen kan het lezen van een review over dit product handig zijn. Ervaringen delen met elkaar is belangrijk, want iedereen ervaart het product anders. Zowel positieve als negatieve reviews zijn welkom! Wij houden van eerlijkheid en transparantie en vinden het belangrijk dat de échte mening gedeeld wordt. 

Hoe werkt het?
Wanneer je een klik & haal af bestelling hebt gedaan of een product laat thuisbezorgen, ontvang je na 6 dagen een email met de vraag of je het product wilt beoordelen. In de email staat een link van het product welke je hebt aangeschaft en op deze productpagina op Praxis.nl kan er een beoordeling achtergelaten worden door in te loggen met je Praxis account.

Het kan ook zijn dat je een product al eerder gekocht hebt en er een review over wilt schrijven. Dan kun je het product opzoeken op Praxis.nl en klik je op schrijf een review onder de afbeelding aan de linkerkant. 

Je kunt naast het schrijven van een review ook de plus- en minpunten vermelden van het product.

De review wordt eerst door onze redactie beoordeeld voordat deze wordt geplaatst.

Wat schrijf je in je review?
Je eigen mening. We willen graag weten waarom je een artikel wel of niet leuk vindt. Ook kun je het artikel vergelijken met andere artikelen die je kent.

Wat schrijf je niet in je review?
Adressen en telefoonnummers, E-mailadressen, Godslastering, scheldwoorden, grove opmerkingen of kwetsend commentaar, Links naar andere websites, HTML-codes, Opmerkingen over de beschikbaarheid van het artikel, de prijs of alternatieve bestelwijzen, Vragen over een bestelling, Tijdelijke informatie, bijvoorbeeld over evenementen en dergelijke.

Waar moet je rekening mee houden?
Review-teksten moeten minstens 70 tekens bevatten. Je profielnaam hoeft niet overeen te komen met je echte naam. Je profielpagina en je geschreven reviews zijn vindbaar via Google en andere zoekmachines. Als je beoordeling niet overeenkomt met bovenstaande voorwaarden, hebben we het recht deze niet te plaatsen of te verwijderen.