Zagerij | Hout op maat

Wil je hout in een bepaalde afmeting laten zagen? Laat deze op maat zagen in onze zagerij!

Laat gratis je hout op maat zagen in onze zagerij

Ga je aan de slag met hout, maar wil of kan je het hout niet op maat zagen? Dan staan wij voor je klaar en helpen je graag met je klus! Laat je hout op maat zagen in onze zagerij. Wij zorgen ervoor dat het hout op de milimeter nauwkeurig wordt gezaagd. De zagerij is te vinden in de Praxis winkel. Hier kun je hout, steigerhout en (houten) plaatmateriaal gratis transportgereed laten zagen. Gebruikt steigerhout wordt niet gezaagd.

Kom een langs bij de zagerij van jouw Praxis winkel en laat je hout op maat zagen. De zagerij is vrijblijvend en gratis.

  • Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplexed), houten latten en balken kun je in onze zagerij gratis in rechte zaagsneden vervoersklaar en op maat laten zagen.
  • Onze afkort- of platenzaag is alleen geschikt voor het zagen van houten materialen.
  • Bij plaatmateriaal is de minimale strookbreedte 10 cm, een lat of balk welke afgekort moet worden moet na het zagen minimaal een restafmeting hebben van 20 cm.
  • Grote zaagopdrachten worden op afspraak gezaagd.
  • Onze zaagmachine is alleen geschikt voor het zagen van houten materialen (m.u.v. houten latten en balken). De minimale strookbreedte is 10 cm.

Wil je weten welke vestigingen een afkortzaag hebben? Bekijk deze PDF.
Winkels die het niet hebben kunnen dus planken die smaller dan 10 cm zijn niet snijden.

 

Voorwaarden

Het beleid is om alles gratis te zagen en bij grote zaagopdrachten dit om de klant te plannen. Tuinhout/planken(geïmpregneerd) kunnen alleen op de afkortzaag worden gezaagd. De platenzaag is hiervoor niet geschikt. Dit geldt voor meerdere soorten materialen zoals bijv wpc.