Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Kasten en schuifdeuren op maat

Kast op maat laten maken? Dat kan gemakkelijk bij Praxis. Stel in een paar gemakkelijke stappen jouw kast of schuifdeuren op maat samen.

Je kiest met een kast op maat zelf welke kleuren, accessoires, indeling en afwerking jouw kast krijgt. Volledig maatwerk waarbij je ieder detail zelf bepaalt!

Kast op maat laten maken? Dat kan gemakkelijk bij Praxis. Stel in een paar gemakkelijke stappen jouw kast of schuifdeuren op maat samen.

Je kiest met een kast op maat zelf welke kleuren, accessoires, indeling en afwerking jouw kast krijgt. Volledig maatwerk waarbij je ieder detail zelf bepaalt!

Kasten op maat Praxis
Schuifdeur in een slaapkamer

Kasten op maat & schuifdeurkasten op maat: zo werkt het

Met de kastendesigner van StoreMax kun je gemakkelijk kasten op maat laten maken. Zo stel je jouw kast op maat volledig naar wens samen! Voer de afmetingen van je kast in, bepaal of je een ombouw wenst of niet en ga aan de slag met de vele opties die de kastendesigner te bieden heeft. Maak gebruik van de verschillende interieurmodules of maak je eigen ontwerp met een vrije indeling. Vervolgens stijl je de kast met een van de vele decors. Met de interieuronderdelen en extra accessoires geef je de finishing touch aan je op maat gemaakte kast. Na het afronden van het ontwerp neem je het offertenummer mee naar een Praxis winkel bij jou in de buurt. Op basis van dit offertenummer kunnen wij jouw ontwerp terugvinden. Na het controleren van de offerte wordt jouw opdracht definitief gemaakt en gaan wij aan de slag met het op maat maken van jouw kast!

Een kast op maat voor verschillende ruimtes

Kast of schuifdeurkast op maat in de slaapkamer

Of je nu kiest voor een maatwerk kast met schuifdeuren, een open kastwand of een inloopkast; met de ruime keuze aan accessoires kom je niets tekort in de slaapkamer.

Kast op maat woonkamer

Ook in leefruimtes, zoals de woonkamer, berging of bijkeuken zijn er uitgebreide mogelijkheden. Zo stel je een kast op maat samen die perfect bij de rest van je interieur past!

Kasten op maat maken: de mogelijkheden

Schuifkast op maat – servieskast of open kast •    Kies uit talloze stijlvolle kasten •    Deel jouw kast naar wens in •    Betaalbare totaaloplossing •    Diverse kleuren en decors mogelijk Kastinterieur •    Ontwerp je eigen kastinterieur •    Zeer geschikt voor inloopkasten •    Uitgebreide accessoires

Wat kost een kast of schuifdeur op maat?

De kosten voor kasten en schuifdeuren op maat zijn altijd direct inzichtelijk tijdens het samenstellen. Dankzij de ruime keuze en de vele opties is er altijd een betaalbare totaaloplossing mogelijk.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten