Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN

Beveiligen

Hulp per klus

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste beveiliging? Op deze pagina vind je alles over hoe je jouw huis inbraakproof maakt.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste beveiliging? Op deze pagina vind je alles over hoe je jouw huis inbraakproof maakt.

Ga snel naar

Bekijk de populairste beveiliging categorieën

Raambeveiliging

ons assortiment

Raambeveiliging

alarmsysteem

ons assortiment

Alarmsystemen

Beveiligingscamera

ons assortiment

Beveiligingscamera's

deurbeveiliging

ons assortiment

Deurbeveiliging

beveiligingsverlichting

ons assortiment

Beveiligingsverlichting

kluis

ons assortiment

Kluizen

hangslot

ons assortiment

Hangsloten

video deurbel

ons assortiment

Video deurbellen

raambeveiliging

Wij helpen je met je keuze

Wil je jouw huis beter beveiligen? Wij leggen je uit welke soorten beveiliging er zijn. Ook vertellen we welke opties je hebt voor het beveiligen van je raam of deur. Zo kies jij altijd de juiste beveiliging voor jouw situatie!

Bekijk het productadvies

Onze beste huisbeveiliging

Kan je door alle opties nog steeds niet kiezen? Bekijk dan onze beste beveiligingsproducten. Of ga direct naar het hele assortiment.

Bekijk alle beveiligingsproducten

Tips voor een optimaal beveiligd huis

Een veilig gevoel begint met een goed beveiligd huis. Er zijn veel manieren om je huis goed te beveiligen tegen inbraak, maar waar moet je beginnen? Met deze tips maak je het de dief een stuk moeilijker.

 

Tip 1: check de voordeur

Meer dan de helft van de inbrekers betreedt een woning via een deur. De voordeur is een van de deuren in huis die hierbij vaak wordt geforceerd, ingetrapt of geflipperd. Verbeter je deurbeveiliging dus met een goed cilinderslot.

Tip 2: vergeet de achterdeur niet

Een achterdeur heeft vaak scharnieren aan de buitenkant waardoor deze deur naar buiten openslaat. Dit maakt het voor inbrekers gemakkelijker om binnen te komen. Dievenklauwen zijn daarom onmisbaar bij deuren waarbij de pennen gemakkelijk uit de scharnieren te tikken zijn. Net zoals eenmeerpuntsslot en een anti-inbraakstrip.

Tip 3: hang buitenverlichting en een beveiligingscamera op

Inbrekers willen absoluut niet gezien worden. Gelukkig kun je ze juist opmerken door je huis en tuin te verlichten. Beveiligingsverlichting en -camera's zijn beide prima manieren om inbrekers goed in de smiezen te houden. Benieuwd naar alle 8 tips? Lees dan snel onze blog.

rookmelder wit

Een brandveilig huis

Het is van groot belang om je huis brandveilig te maken, zodat je comfortabel en veilig kunt wonen. Plaats daarom rookmelders op elke verdieping, zorg voor een brandblusser, vluchtladder en een blusdeken om beginnende branden makkelijk te blussen. Meer tips over het brandveilig maken van je huis? Lees dan onze klustip.

Bekijk klustip huis brandveilig maken
Beveiligingscamera installeren

Beveiliging laten installeren

Of je de deurbeveiliging makkelijk zelf kan monteren, hangt af van het type beveiliging. Voor de meeste vormen geldt dat je zowel in de muur als in de deur enkele gaten moet maken en schroeven moet bevestigen. Je kan er ook voor kiezen om een vakman in te huren om je beveiliging secuur te installeren.

Schakel een vakman in

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten