Vier de kerst met Praxis

Een prachtige kerst maak je natuurlijk zelf! Daarom kan je bij Praxis terecht voor echte kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstdecoratie en kerstverlichting.

De kunstkerstbomen en bomen in pot staan al in de winkels en vanaf 27 november verkopen we ook de gezaagde bomen. Wil je het liefst metéén een boom in huis? Hoe eerder, hoe beter! Dat zorgt er namelijk ook voor dat we de kerstdrukte kunnen spreiden. Kom zoveel mogelijk alleen, het liefst op een doordeweekse ochtend.

vind jouw dichtstbijzijnde winkel bekijk alle echte kerstbomen

 

Koop alles voor de kerst in de winkels en online!

Klaar om kerstinkopen te doen? Bekijk en koop dan online of in de winkel de mooiste kerstartikelen! Kan je op praxis.nl niet helemaal vinden wat je zoekt? Kom dan eens naar één van onze kerstmarkten in de winkels, daar is het assortiment nog groter!

Kom je naar onze kerstmarkt?

Zin om in de stemming te komen voor de feestdagen? In verschillende Praxis filialen organiseren we een kerstmarkt vol inspiratie. Van kerstverlichting tot decoratie en van kerstbomen tot de leukste doe-het-zelf-projecten. Winkel veilig en sociaal, kom zoveel mogelijk alleen, doordeweeks en in de ochtend.

Vind een kerstmarkt in de buurt

Alles over kerstbomen en kerstverlichting


De verschillende soorten bomen

Heb jij dé boom nog niet gevonden? Dan vind jij je kerstboom gegarandeerd bij jouw Praxis winkel. Wil je een echte dennenboom of kies je voor een kunstkerstboom dit jaar?

lees meer over onze kerstbomen


Zo verzorg je een kerstboom

Natuurlijk wil je zolang mogelijk genieten van je kerstboom in de maand december. Daarom is het belangrijk dat je goed voor de kerstboom zorgt. Met onze handige verzorgingstips blijft je kerstboom lang goed!

handige verzorgingstips


Alles over kerstboomverlichting

Hoeveel lampjes heeft je boom nodig? En welke soorten lampjes zijn er allemaal? Wij helpen je met kiezen! 

Lees alles over verlichting in je boom

Praxis Kerst Special

Bereid je voor op de kerst met Praxis! Deze kerst special zit boordevol bomen, kerstdecoratie, kersttrends, maak-het-zelf-ideeën en inspiratie!

 

bekijk de kerst special