Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Kerst 2017 van bomen tot decoratie

Maak je eigen kerst en creeër een sfeervol huis

Op deze pagina vind je alles om jouw woning helemaal in de kerstsfeer te brengen. Van kerstverlichting, kerstdecoratie tot aan leuke klussen voor de kerst.

Wil je graag een kerstmarkt van Praxis bezoeken? Laat je inspireren door onze prachtig assortiment. Bekijk alle locaties en data.

Ben je juist op zoek naar een kerstboom en wil je graag meer informatie? Bijvoorbeeld hoe je een kerstboom het beste kunt verzorgen, zodat deze tot aan het einde van december mooi blijft? Alle informatie over kerstbomen vind je hier.

Kerst bij Praxis

Onze kerstproducten

Praxis heeft alles om jouw woning helemaal in de kerstsfeer te brengen. Van kerstbomen, kerstverlichting en kerstdecoratie tot aan leuke klussen voor de kerst.

Bezoek de leukste kerstmarkt van Nederland

Wat is er nu fijner dan tijdens de koude winterdagen met vrienden of familie een kerstmarkt te bezoeken? Praxis organiseert dit jaar 28 kerstmarkten verdeeld over heel Nederland.

Vind jouw kerstboom

Heb jij dé boom nog niet gevonden? Dan vind jij je kerstboom gegarandeerd bij jouw Praxis winkel. De bomen zijn zoals je van ons gewend bent van een zeer goede kwaliteit.

Kersttrends, welke stijl past bij jou?

Smaken verschillen en daarom hebben we drie verschillende trends samengesteld. Zowel online als in de winkel kun je de volgende verschillende trends terugvinden:

 • Traditional red
 • Natural
 • Elegance
 • Ga je voor een traditionele rode kerst, een elegante witte kerst of voor een kerst met natuurlijke kleuren?

  Traditional red

  De trend Traditional red is de klassieker onder de trends. Denk aan warme, diepe kleuren zoals goud, rood, paars en donkergroen. Met deze kleuren en aankleding, kan jouw traditionele feest niet meer stuk.

  Natural

  Met de kersttrend Natural waan je je helemaal in natuurlijke wintersferen. In het assortiment vind je elementen uit de natuur terug zoals sneeuw, ijs, dieren, bomen en schors. Met dieren als kerstaccessoires haal je buiten naar binnen.

  Elegance

  Als je aan Elegance denkt, denk je aan een fantastisch gala dinner. Hier wordt gebruik gemaakt van kleuren als blauw en goud. Met de elegance trend ben je zeker verzekerd van een chique uitstraling in huis.

  Kerst voor de makers

  Wist je dat je ook heel veel zelf kunt maken voor Kerstmis? Voor grote en kleine makers hebben wij speciaal een aantal maakrecepten bedacht! Jouw zelfgemaakte kerstboom of kerstversiering geeft een persoonlijk tintje aan de gezelligste feestdagen van het jaar. Ben je benieuwd naar alle kerstcreaties die je kunt maken voor de kerst? Bekijk al onze maakrecepten en laat je inspireren!