Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte
  • Diepte
  • Gewicht
  • Hoogte
  • Kleur
  • Kleurfamilie
  • Lengte
Bij Praxis kan je alle soorten slangen kopen die je in het rond het huis kunt gebruiken. Zo hebben we in ons assortiment verschillende soorten waterslangen om de waterhuishouding helemaal op orde te brengen en te houden, en verkopen we diverse typen gasslangen die je kunt gebruiken om de toevoer van gas te regelen. Welk model slang je moet kiezen is afhankelijk van de klus waar je het voor wilt gebruiken. Maar zorg er in ieder geval voor dat de slang van je keuze voldoende lengte heeft, en waarmee je ook nog makkelijk kunt manoeuvreren nadat je hem hebt aangesloten. In ons aanbod staat kwaliteit en veiligheid voorop, en daarom verkopen we alleen slangen van topmerken zoals Kelfort, een merk dat garant staat voor sterk uitgevoerde producten met een lange levensduur. 

Kwaliteitsslangen voor een optimale waterhuishouding

Waterslangen zijn onmisbaar als je waterafvoer en watertoevoer optimaal wilt regelen. We hebben daarvoor een ruim aanbod aan handige lange tuinslangen waarmee je tot in de verste hoeken van je tuin al je bloemen en planten van water kunt voorzien of die handig zijn om je vijver makkelijk te bij te vullen. Maar we verkopen ook extra sterk uitgevoerde waterslangen van 25 of 50 meter van het kwaliteitsmerk Kelfort. Dit zijn slangen uitgevoerd in pvc en geschikt voor divers professioneel gebruik om water te transporteren. Ze zijn door de meerdere lagen robuust, bestand tegen hoge druk en kunnen tegen hoge en lage temperaturen. Ook zijn ze slijtvast, algenwerend en bestaan uit niet giftige grondstoffen. Verder zijn ze zo gemaakt dat ze niet in elkaar draaien, dus u kunt altijd op een goede werking vertrouwen. 

Water en gas slangen bij Praxis voordelig online kopen

Ben je op zoek naar ander type slangen, dan kan je die ook voordelig kopen in onze winkel. Bij de radiator-accessoires vind je bijvoorbeeld slangen om je CV bij te vullen, op de afdeling verwarming-airconditioning hebben we diverse maten gasslangen, je kunt bij de wasmachineaccessoires terecht voor wasmachineslangen, en zoek je voor buiten speciale slangen waarmee je water naar vijverpompen, vijverfilters of stromingselementen kunt leiden, dan kan je die vinden bij onze vijveraccessoires. Heb je een nieuwe slang snel nodig dan kan je hem online via onze site bestellen. Dat is voordelig en we maken het je makkelijk; je kunt je bestelling vast klaar laten leggen in het Praxisfiliaal van je keuze, of je laat het via onze bezorgservice gewoon bij je thuis afleveren, wel zo handig!