Filtres

84 produits

Gardena aanvoerbuis 15m
Gardena aanvoerbuis 15m
15.99
Tuinslangen
Gardena spiraalslangset
Gardena spiraalslangset
49.99
Tuinslangen
Elastische tuinslang met spuitkop 15 m
Elastische tuinslang met spuitkop 15 m
Sur commande
28.99
Tuinslangen

Tuinslangen om je plantjes gemakkelijk water te geven

Ben je het zat om steeds gieters te vullen om je planten water te geven? Of is je oude tuinslag toe aan vervanging? Dan heb je heel veel keuze in tuinslangen, waarmee je gemakkelijk je plantjes op je balkon of in de tuin water geeft. Weet je al precies wat je zoekt? Misschien wil je een extra lange tuinslang, omdat je een grote tuin hebt of een slangenwagen. Wil je een speciale sproeikop erop, die op de ene stand je bloemen heel laat en op een andere stand met gemak het vuil van je auto spuit? Of kies je voor het gemak van een spiraalslang, die je niet steeds zelf hoeft op te rollen? Bij Praxis hebben we ze allemaal. Met handige koppelstukken en tuinspuiten, maar ook met speciale bewapening, zodat de tuinslangen tegen een stootje kunnen. Kijk maar eens op onze website.

Online alle tuinslangen bekijken en ze online kopen bij Praxis

Op onze website hebben we al onze tuinslangen netjes voor je bij elkaar gezet. Zo kun je op je gemak kijken en vergelijken welke tuinslang jij nodig hebt. En zie je de slang die je wilt? Dan kun je deze ook gelijk online kopen bij ons. Daarbij heb je de keuze: je kunt de tuinslang thuis laten bezorgen of in een van onze winkels ophalen. Net wat voor jou handiger is. Mis je nog de buitenkraan om je tuinslang aan te sluiten? Ook die heeft Praxis voor je.

In de winkel tuinslangen en alles voor de tuin bekijken

Natuurlijk kun je ook altijd naar een van onze winkels komen met een tuinassortiment. Daar vind je al onze tuinslangen en kun je ze in het echt bekijken. Verschillende tuinslangen vergelijken kun je ook gemakkelijk in onze winkels. En onze medewerkers staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je tips te geven over onze tuinslangen en al onze andere tuinspullen.