Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Binnen/buitengebruik
 • Gewicht
 • Type
 • Vorm
 • Waterbesparend
7 producten

  Wirquin buis met vaatwasaansluiting
  Wirquin buis met vaatwasaansluiting
  Keukenafvoer
  Wirquin verbinding dubbele spoelbak
  Wirquin verbinding dubbele spoelbak
  Keukenafvoer
  Apic waterverzachter Callisto 22L
  Apic waterverzachter Callisto 22L
  Keukenafvoer

   Bij Praxis keukenafvoer installatiemateriaal goedkoop kopen

   Ben je toe aan een nieuwe keuken en is het je plan om die zelf te gaan plaatsen, dan is vaak het aansluiten van de gootsteen een van de laatste klusjes op het lijstje. Ook is het een van de belangrijkste klussen, want door de juiste aansluiting op het rioleringswerk zorg je ervoor dat al het water straks soepel en zonder lekkages weg kan lopen. Ga dus goed voorbereid aan de slag en bestel voordelig bij Praxis al het juiste aansluitmateriaal om de waterafvoer van de keuken te regelen.

   Handige oplossingen voor de waterafvoer in de keuken

   Het verbinden van een nieuwe spoelbak aan bestaande afvoerbuizen kost menig klusser soms aardig wat hoofdbrekens. Want vaak zit de afvoer net niet waar je hem wel wilt hebben. Bij nieuwbouw zit de afvoer vaak al op de plek van bestemming en zal je met een universele gootsteen sifon van Praxis prima uitkomen. Maar ben je de indeling van een keuken in een oudere woning aan het veranderen, of wil je meerdere spoelbakken aansluiten, dan is het vaak nog een hele puzzel om de nieuwe afvoer aan het bestaande afvoerbuizenstelsel te koppelen. En vaak bieden de keukenkastjes dan ook niet veel ruimte om aanpassingen te maken. Voor dit soort zaken vind je bij Praxis handige oplossingen. Zo verkopen we bijvoorbeeld flexibele afvoerbuizen waarmee je op handige wijze de verbinding tussen een sifon en afvoerbuis op grotere afstand toch passend kunt maken en hebben we speciale afvoeren voor wasbakken die op een ongelijke hoogte zitten.

   Koop alles voor de installatie van je keuken goedkoop bij Praxis

   De keuken is vaak de blikvanger van de woning. Natuurlijk wil je dan dat hij helemaal past bij de stijl van je huis. Maar omdat je er natuurlijk de lekkerste gerechten in wilt koken moet hij vooral erg functioneel zijn. Bij Praxis vind je dan ook alle gereedschappen, handige installatiematerialen én keukenelementen om van jouw keuken een fijne droomkeuken te maken. En daarbij zijn wij niet alleen expert in de levering van bouwmaterialen en installatiemateriaal voor de watervoorziening en waterafvoer, je kunt bij ons ook tegen een scherpe prijs een complete keuken kopen of naar eigen smaak een keuken samenstellen uit ons assortiment losse keukenbladen, gootstenen, kranen, keukenkastjes vriezers, ovens, vaatwassers en kookplaten. Kan je daarbij wel wat keukeninspiratie gebruiken, kijk dan bij het Praxis klusadvies.