1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Installatiemateriaal
 4. Terug naar Sanitair

Sanitair

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Afwerking

  Bezorg- en ophaalopties

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  KEMA keurmerk
  i

  Kleur

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Type materiaal

  Antislip

  Verstelbaar in hoogte

  Waterbesparend

  Diameter (mm)

  Vorm

  Substantie

  Binnen/buitengebruik
  i

  Serie
  i

  Flexibel

  Dikte (cm)

  Overschilderbaar

  Toepassing

  UV-bestendigheid
  i

  Vochtwerend

  Materiaal van doeloppervlak

  Waterbestendigheid
  i

  Verstelbaar

  Lengte rol/tape (cm)

  Kant & klaar
  i

  Geleverd in opbergmiddel

  ROHS keurmerk

  Lengte zaaglint/blad

  Met handgreep

  Tanddichtheid

  Type kit

  BENOR keurmerk
  i

  Bevestiging/aanbreng methode

  Type buis of goot

  Draaimoment (in Nm)
  i

  Maat

298 producten
Sorteren op:

Sencys wasmachine lekbak 70x70x10cm wit

Sencys wasmachine lekbak 70x70x10cm wit

Wasmachine-accessoires

Vaste lage prijs

15,

99

Installatiemateriaal voor sanitair goedkoop via Praxis kopen

Ga je aan de slag met het verbouwen van je badkamer, wc of pak je de keuken aan, of ben je bezig met het opnieuw inrichten van de ruimte waar de wasmachine moet staan? Dan kan je bij Praxis voordelig al het installatiemateriaal kopen om dit sanitair vakkundig en veilig aan te sluiten. Zo hebben we een groot assortiment aan loodgietersgereedschap met onder ander buigtangen, buizensnijders, buigveren, klemmen en soldeer om het koperen leidingwerk helemaal op maat te installeren, vind je hier verschillende afvoerpluggen voor de wastafel of gootsteen, en hebben we alles om je wasmachine of wasdroger goed bereikbaar en veilig aan te kunnen sluiten.

Veilig installeren van toilet, wastafel of wasmachine met Praxis

Het installeren van sanitair, zoals een wastafel of toilet, of het plaatsen van een wasmachine, moet altijd secuur en veilig gebeuren. En als handige doe-het-zelver kan je dat met het juiste installatiemateriaal van Praxis net zo professioneel ter hand nemen als de vakman. Wil je voor jouw klus bijvoorbeeld nieuwe leidingen voor de aan- en afvoer van water installeren, dan hebben we daar al het nodige loodgieter installatiemateriaal en gereedschap voor. Maar ga daarbij wel goed voorbereid aan de slag en lees onze tips over het aanleggen van waterleidingen bij onze klusadviezen. Ben je juist bezig met de ruimte voor de wasmachine en droger, dan hebben we hele handige accessoires die het voor jou in de wasruimte makkelijker én veiliger maken. Zo verkopen we wasmachine verhogers, opzetranden met uitschuifplank, trillingsdempers en rubber matten, en hebben we diverse accessoires om wateroverlast tegen te gaan, zoals een waterslot, lekbak, waterslagdemper en lekwatermelder.

Sanitair installatiemateriaal en gereedschap voordelig online kopen bij Praxis

Bij Praxis hebben we nog meer installatiemateriaal tegen scherpe prijzen waarmee je als een vakman ook al die andere klussen in huis kunt gaan aanpakken. Zo hebben we alles voor het installeren van het toilet en het maken van allerlei afvoeren voor wastafel, bad of gootsteen, koop je bij ons voordelig alle benodigdheden om de CV, verwarming en airconditioning aan te leggen en te regelen, en verkopen we verschillende soorten pompen tegen scherpe prijzen. Je kunt al dit installatiemateriaal voordelig in een van onze Praxiswinkels kopen, maar online bestellen in onze webshop is ook net zo makkelijk, want dan bezorgen we alles gewoon bij jou thuis.