• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Schroeven
 5. Terug naar Universele schroeven

Universele schroeven

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

  Toepassing

  Breedte (cm)

702 producten
Sorteren op:

Sencys universele schroef Pozi staal gegalvaniseerd 45 x 4,5mm 130 stuks

Sencys universele schroef Pozi staal gegalvaniseerd 45 x 4,5mm 130 stuks

Universele schroeven

10,

99

Universele schroeven voordelig kopen bij Praxis

Universele schroeven zijn onmisbaar bij vrijwel ieder klusproject; of je nu een houten boekenkast in elkaar gaat zetten, plaatmateriaal op rachels gaat monteren of wat kastjes in de keuken gaat ophangen. Met een schroef zet je alles muurvast in elkaar of monteer je iets aan wanden, plafonds en vloeren. Bij Praxis kan je voordelig alle typen en maten universele schroeven kopen die je daarbij nodig kunt hebben; van decoratieve pan head schroeven met ronde kop, snel in te draaien pozi- en Torx schroeven, tot handige schroevensets met diverse soorten en maten kruiskopschroeven en gleufschroeven.

Een juiste universele schroef kopen voor je klus

Jouw klusproject bepaalt welke lengte, diameter, materiaaltype en schroefkop je nodig hebt. Het vaakst worden kruiskopschroeven en zelfborende pozi-schroeven gebruikt. Deze zijn geschikt voor uiteenlopende klussen, zoals de bevestiging van planken aan de muur, montageklussen in de keuken of badkamer, en het vastzetten van hang- en sluitwerk. Ben je bezig met het in elkaar zetten van houten kasten, dan kan je het beste speciale houtschroeven kiezen. Deze hebben, anders dan de kruiskop en pozi, geen doorlopende schroefdraad, en daardoor kan je de houten onderdelen veel beter tegen elkaar trekken. Schroeven met een Torx-kop geven meer grip bij het indraaien dan een gewone kruiskop- of pozi schroef. Dat biedt vooral erg veel gemak tijdens grote montageklussen; in combinatie met de juiste maat Torx schroefbit of schroevendraaier heb je alles razendsnel stevig vastgedraaid.

Schroeven voor binnen en buiten

Het materiaal van de schroef ook belangrijk bij je keuze. Ga je binnenshuis aan de slag dan zal een gegalvaniseerde of verchroomde stalen schroef prima voldoen. Is het schroefwerk voor buiten bedoeld, neem dan roestvrij staal. Messing schroeven roesten ook niet, maar worden voornamelijk gebruikt voor het vastzetten van sanitair.

Alle maten universele schroeven goedkoop bij Praxis bestellen

Voor het laten slagen van je schroefklus heb je ook een juiste maat schroevendraaier of schroefbitje nodig. Past deze niet goed op de schroefkop, dan heb je nauwelijks grip, en je hebt grote kans dat de kop beschadigt. In ons assortiment verkopen we ook speciale schroeven, zoals voordelige tuinschroeven en terrasschroeven die goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden, lange stevige steigerhoutschroeven, aparte plaatschroeven voor houtplaten, MDF en gipsplaten, metaalschroeven, en we hebben een ruime sortering pluggen voor stevige montage aan de wand. Ruime keuze voor een sterk resultaat, dat is Praxis!