Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
2 producten


   Steigerhoutschroeven kopen bij Praxis

   Wil je graag mooie meubels voor binnen of buiten gaan maken van steigerhout, dan kan je bij Praxis goedkoop speciale steigerhout schroeven kopen. Deze schroeven zijn zo gemaakt dat jouw timmerwerk straks goed en stevig in elkaar zit en deze schroeven zullen niet gaan roesten, en dat is zeker handig als je bijvoorbeeld aan de slag gaat met het maken van een mooie loungebank of tuintafel voor op het terras. Ze zijn lekker lang en zelfborend zodat je met gemak de dikke steigerhout planken in no-time tegen elkaar hebt geschroefd. En we verkopen ze in handige doosjes van 100 of 200 stuks zodat je tijdens het klussen nooit mis hoeft te grijpen.

   De juiste schroeven voor steigerhout

   Voor het beste resultaat kies je voor iedere timmerklus altijd de juiste schroef uit ons assortiment. En dat is bij steigerhoutschroeven zeker zo, want ze zijn gegalvaniseerd of van roestvrijstaal gemaakt en dus uitstekend geschikt voor het maken van tuinmeubilair. Ze heten dan ook wel vlonderschroeven. Deze schroeven zijn in principe zo gemaakt dat je niet eerst hoeft te voorboren, maar dat is altijd afhankelijk van het soort hout dat je gebruikt. Soms is het wat droger en kan het toch gaan splijten en dan is voorboren met een dun voorboortje wel verstandig. Een tip is om het altijd even op een reststukje hout uit te proberen. Wordt het een zitmeubel of maak je een tafel, dan kan je de te verbinden planken extra verstevigen met houtlijm van Praxis en het is ook altijd mooi (en veilig) om de schroeven te laten verzinken in het hout.

   Praxis steigerhoutschroeven voordelig online bestellen

   Steigerhouten meubels zijn tegenwoordig dé trend, zowel binnenshuis als in de tuin. En natuurlijk kan je die heel eenvoudig zelf maken. Misschien heb je al een ontwerp in gedachten voor een tafel, kast of mooie bank, maar je kunt voor inspiratie ook even kijken bij onze klusadviezen. Daar kan je meer lezen over de verschillende soorten steigerhout die we verkopen en we hebben daar een aantal werktekeningen voor verschillende meubels neergezet zodat je die stap voor stap kunt maken. Is het jouw eerste klus? Dan kan je ook kiezen voor een van de handige steigerhouten bouwsets waarin al het hout al op maat is gezaagd en het alleen nog maar een kwestie is van in elkaar schroeven met onze voordelige steigerhoutschroeven!