Filtres

5 produits

  Stanley telefoontang gebogen FatMax 15cm
  Stanley telefoontang gebogen FatMax 15cm
  35% de remise
  Telefoontangen

   Telefoontangen hebben een spitse, smalle, halronde bek. Met de spitse bek verkrijg je een goede grip, ook bij minder ruimte of minder toegankelijke plaatsen. De radiotang en telefoontang zijn eigenlijk eenzelfde type tang. Het is een halfronde buigtang, in rechte of gebogen uitvoering met een zijsnijder achter in de bek. De zijsnijder is berekend op het knippen van zachte materialen, zoals koper draad en geïsoleerd draad. Met de spitse bek van deze tang kun je makkelijker grijpen in nauwe ruimtes. Bij Praxis koop je voordelige telefoontangen en radiotangen van uitstekende kwaliteit.

   Hoogwaardige telefoontangen bij Praxis

   De telefoontang behoort tot de groep combinatietangen. Je kunt ermee grijpen en knippen. Praxis verkoopt diverse merken telefoontangen, maar ook waterpomptangen en griptangen. Zo is onze Stanley telefoontang een hoogwaardige telefoontang. Deze tang heeft een gecertificeerde handgreep voor veilig werken. Elke handgreep is individueel getest tot 10.000 volt volgens de laatste normen. Bovendien is de tang voorzien van vingerbeveiliging, een betere controle en hogere gebruiksveiligheid. Praxis verkoopt de telefoontangen van Stanley in diverse uitvoeringen en afmetingen. Onze Knipex telefoontangen staan onder andere garant voor zeer belastbare, elastische precisiebekken. Ook deze tangen zijn VDE-getest. Ook de telefoontangen van Ironside en Sencys ontreken niet in het assortiment telefoontangen bij Praxis.

   Telefoontangen online bestellen bij Praxis

   Je kunt eenvoudig je telefoontangen online bestellen bij Praxis. Maak een keuze uit het grote assortiment telefoontangen, radiotangen of andere combinatietangen. Bestel direct de tangen die je nodig hebt en laat de bestelling compleet bij je thuis afleveren. Heb je voor 15.00 uur besteld, dan bezorgen wij je bestelling de volgende dag aan huis. Heb je vragen of twijfel je over welke afmeting telefoontang het meest geschikt is voor je klus? Kom dan een langs bij de Praxis winkel in je buurt en vraag onze medewerkers om advies. Kom ook het volledige assortiment tangen bekijken. Voor elke klus vind je bij Praxis de juiste tang.