Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Breedte
  • Diepte
  • Gewicht
  • Hoogte

Overige schroevendraaiers kopen bij Praxis

Moeilijk te vinden schroevendraaiers bestaan niet bij Praxis. Die vind je gewoon hier, op onze pagina overige schroevendraaiers. Hieronder vind je aparte schroevendraaiers voor de elektricien, aan te kopen per stuk of in handige sets. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor flexibele schroevendraaiers en wringijzers. De beste schroevendraaiers aan de beste prijzen? Die vind je bij Praxis. Je maakt onmiddellijk je keuze uit een volledig aanbod en kunt gelijk online bestellen.

De overige schroevendraaiers van Praxis

De namen van onze schroevendraaiers geven je meteen een indicatie van de kwaliteit van ons aanbod. Bahco, Baseline, Ironside, Kelfort, Sencys, Stanley en WorkPro: het zijn stuk voor stuk toppers. Bijzonder is bijvoorbeeld het verstelbaar wringijzer van Kelfort, dat je helpt met al je tappen tussen M3 en M12.

Een droom voor elke elektricien is dan weer onze 5-delige Ironside set met VDE gekeurde schroevendraaiers. Deze Phillips 2 instrumenten zijn geïsoleerd tot 1000 Volt en hebben een kling uit vanadium-staal.

De topper uit onze verzameling is ondertussen de 14-delige VDE set van Ironside, geleverd in een hoogwaardige kist. Deze schroevendraaiers zijn eveneens geïsoleerd tot 1000 Volt en werden ergonomisch ontworpen. De hecht heeft een stiftsleutel. Zoek je toch nog een andere schroevendraaier? Ga dan eens rondneuzen op onze afdeling gereedschap en installatiemateriaal. Bij het handgereedschap vind je daar alle schroevendraaiers die wij in de aanbieding hebben. Naast onze overige schroevendraaiers vind je daar ook nog Phillips kruiskopschroevendraaiers, platte kop schroevendraaiers, Pozidrive kruiskopschroevendraaiers, precisie schroevendraaiers, Torx schroevendraaiers en tal van handige schroevendraaier-sets.

Je schroevendraaier gebruiken

De keuze voor deze of gene schroevendraaier is afhankelijk van het schroeftype. Dit is eigenlijk zowat de enige stelregel voor het gebruik van schroevendraaiers: gebruik altijd de juiste draaier voor de juiste schroef en toepassing. Anders riskeer je beschadigingen aan te richten. Verder worden de beste schroevendraaiers geproduceerd in gehard staal, meestal chroom-vanadium (Cr-V). Bij het aanbrengen van grotere schroeven kan het nodig zijn om voor te boren.

Speciaal met betrekking tot onze overige schroevendraaiers is tot slot de kwaliteit van de isolatie vaak voornaam. Elektriciens hebben er dan ook alle baat bij dat hun materiaal bestand is tegen aanzienlijke stroomsterktes (tot 1000 Volt). Hiervoor wordt de schroevendraaier geïsoleerd met kunststof. Het is van groot belang dat deze laag niet beschadigd is. Dit controleer je best altijd even voor je aan de klus begint.