1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Ratelsleutels, inbussleutels & sleutels
 5. Terug naar Losse doppen

Losse doppen

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Maat

  Materiaal

  Kleurfamilie

23 producten
Sorteren op:

Sencys dop 1/2" 24mm

Sencys dop 1/2" 24mm

Losse doppen

6,

99

Geen moer of bout zal je voortaan nog ontgaan. In onze shop vind je immers alle mogelijk diameters, schroefdraden of randen die je maar kunt bedenken. Natuurlijk werd er ondertussen ook aan de bijzondere doppen gedacht, zoals slagdoppen, maar ook aan dopsleutels en zelfs aan dopschroevendraaiers. Voor de echte liefhebbers of de ultieme professional voorzien we hier bovendien uiterst kwalitatieve en volledige doppen-sets. De beste losse doppen aan de beste prijzen? Die vind je bij Praxis. Liever geen losse doppen? Kies dan voor een moersleutel of ratelsteutel.

De losse doppen van Praxis

Ironside en Sencys zijn de centrale merken op deze pagina. Zo kun je altijd vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit van onze doppen. Met name Sencys staat bekend voor het gebruik van superieure materialen gehanteerd volgens de nieuwste technische inzichten. Praxis geeft je dan ook zonder moeite tien jaar garantie op alle Sencys doppen. Sluitstuk van onze verzameling is voorts onze massieve, 65-delige Ironside doppen-set in gematteerd chroom. Deze set bevat alle doppen van ¼ en ½ inch. Zij worden bovendien geleverd in een weerbare koffer uit kunststof. Daarbij krijg je meteen ook 2 ratels een doppen-schroevendraaier, 2 bougie-doppen en 4 verlengstukken cadeau. Heb je toch nog niet gevonden wat je zoekt? Neem dan ook eens een kijkje in onze overkoepelende afdeling gereedschap en installatiemateriaal. Bij het handgereedschap vind je hier namelijk alle sleutels en doppen die wij aanbieden, inclusief ratelsleutels, inbussleutels en sleutels.

Je losse doppen gebruiken

Op zoek naar de juiste dop voor je klus? Aarzel dan zeker niet om onze specialisten aan te spreken en profiteer van hun advies. Op een goede dopsleutel (of ratel-sleutel, genoemd naar het kenmerkend, ratelend geluid van de sleutel) passen namelijk verschillende doppen in verschillende maten. Al naargelang de klus die je uitvoert, moeten zij al dan niet volledig over de bout geplaatst worden. Je kan zo'n sleutel dan meestal instellen al naargelang je dop. Vaak kan dat zelfs op zo'n manier dat je de schroefkop nooit meer moet afhalen. Om de schroef uiteindelijk weer los te koppelen, draai je gewoon een kwartslag terug.