• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Ratelsleutels, inbussleutels & sleutels
 5. Terug naar Ratelsleutels

Ratelsleutels

Filteren

Sorteren op:

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

  Met digitale display

  Zelfnivellerend

9 producten
Sorteren op:

Sencys ratelsleutelset flex – 8 stuks

Sencys ratelsleutelset flex – 8 stuks

Ratelsleutels

69,

99

Voor iedere klus de juiste ratelsleutel

Ga je aan de slag met een montageklus, dan kan je in onze winkel voordelig topkwaliteit ratelsleutels, steeksleutels en inbussleutels kopen waarmee jouw project gegarandeerd gaat slagen. Deze sleutels zijn onmisbaar voor het vast aan- en losdraaien van bouten, moeren en inbusbouten, en we verkopen ze van onder andere de kwaliteitsmerken Bahco, Stanley en Ironside. En niet alleen voor projecten binnenshuis mogen ze eigenlijk niet in de gereedschapskist ontbreken, ook bij het klussen aan de auto of de fiets kan je vaak niet zonder dit handige installatiegereedschap. We hebben een ruime keuze aan soorten ratelsleutels en moersleutels zodat je voor iedere klus het juiste model kunt vinden. En weet je niet precies welke model gereedschap je precies moet hebben? Dan kan je het altijd even navragen bij onze klusexperts van Voor de Makers. 

Soepel montagewerk door het gebruik van ratelsleutels

Een ratelsleutel neemt je veel werk uit handen en zorgt ervoor dat het monteren een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Door de vertanding die in de kop van een ratel zit hoef je de sleutel niet steeds van de moer of bout los te halen, maar kan je met een heen en weer gaande beweging alles op soepele wijze stevig aandraaien. Zeker op lastig bereikbare plekken of voor klussen met veel aandraaiwerk zijn ratelsleutels dan ook ideaal. In onze winkel kan je losse ratelsleutels kopen in verschillende bekwijdtes van bijvoorbeeld 8mm tot 19mm, maar we hebben ook voordelige ratelsleutelsets en steek-ringratelsleutelsets waarin een aantal standaardformaten handzaam bij elkaar zitten. Zo zit je nooit meer om een passende steeksleutel verlegen. De meeste ratelsleutels in ons assortiment hebben een verstelbare kop waarmee je ook in de lastige hoeken de bouten en moeren nog soepel los kunt draaien en de meeste modellen zijn omschakelbaar voor een draairichting naar links of rechts. 

Kwaliteitsgereedschap met een lange levensduur bestellen via Praxis

Of je nu binnen bezig bent met klussen of buiten aan de slag gaat, het slagen van een klus valt of staat altijd door het gebruik van goed kwaliteitsgereedschap en de juiste ijzerwaren. Daarom kiezen de meeste thuisklussers én professionele vakmannen voor het ruime aanbod van Praxis. Niet alleen hebben wij altijd een ruim assortimentijzerwaren, gereedschap en installatiemateriaal voorhanden, zowel in onze webshop als in onze winkels, je kunt er ook op rekenen dat alles wat je bij ons koopt voldoet aan de hoogste eisen en normen, zodat je kunt vertrouwen op een lange levensduur!