Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Meetgereedschap
 5. Terug naar Linialen

Linialen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

  Merken

  Materiaal

  Verkocht door

  Prijs (€)

  tot
4 producten
Sorteren op:
i

Sencys liniaal roestvrij staal 500mm

Sencys liniaal roestvrij staal 500mm

Thuisbezorgd / Ophalen

12,

99

De voordelen van het gebruik van linialen bij uw klus!

Dit meetgereedschap is voordelig, stevig en meet tot op de millimeter nauwkeurig. Het gereedschap is eenvoudig in gebruik en daardoor voor iedereen goed te gebruiken. Een groot voordeel van dit gereedschap is de prijs. Vanaf slechts vier euro hebben wij al een geschikt exemplaar voor je te koop. Dit kan natuurlijk altijd nog voordeliger met een tijdelijke actie van Praxis. Voor de beste koopjes van al je meetgereedschappen kun je onze actiepagina in de gaten houden. Regelmatig verrassen wij je met leuke en unieke aanbiedingen voor een extra voordelige klus.

Waar gebruik ik linialen voor en wat gebruik ik er bij?

Je gebruikt dit meetinstrument om voorwerpen of afstanden op te meten. Dit kan tot op één millimeter nauwkeurig en is erg eenvoudig. Je legt het latje naast het object of de afstand die je wil opmeten en leest af tot welk streepje de meting loopt. Je kunt dit meetinstrument ook gebruiken in combinatie met een waterpas voor een nog nauwkeurigere meting. Dan weet je niet alleen wat de afstand is, maar ook of deze in een rechte lijn loopt. Wanneer je bijvoorbeeld een afstand tussen twee te plaatsen planken wilt meten kun je hier een latje tegenaan houden. Je weet nu de tussenmaat, maar nog niet of de planken netjes recht zullen zijn. Dit doe je door hier een waterpas tegen aan te houden op het punt waar de onderkant van de plank moet komen. Wanneer deze waterpas is kun je het vervolgens met een potlood aftekenen. Na de montage van de planken kun je dit potlood streepje dan weer eenvoudig weghalen met een gum.

Hoe voer ik mijn klus uit met linialen van Praxis?

Je kunt deze meetlatten overal voor gebruiken waar je kleine afstanden moet meten. Je voert de meting uit door het latje naast het object of afstand te leggen en de afstand af te lezen. Voor vragen over je klus kun je altijd contact met ons opnemen, zo kunnen we adviseren of je niet beter een rolmaat of markeerliniaal kunt gebruiken.. Onze klantenservice staat je met plezier te woord en geeft graag een duidelijk antwoord op al jouw vragen. Geef je er toch de voorkeur aan om jouw vraag te stellen aan een andere klusser? Dan kun je contact met hen opnemen door een vraag te stellen via ons platform.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten