Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Meetgereedschap
 5. Terug naar Gradenmeters

Gradenmeters

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

  Materiaal

  Merken

  Met digitale display

  Verkocht door

  Zelfnivellerend

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
1 product
Sorteren op:
i

Sencys gradenboog 100mm

Sencys gradenboog 100mm

Thuisbezorgd / Ophalen

12,

49

Gradenmeters kopen bij Praxis

Al je invalshoeken berekenen, dat is wat je kunt doen met onze Sencys gradenmeter. Of je nu je eigen kaderconstructie maakt, een inbouwkast of ander maatwerk beoogt, onze gradenmeter zorgt steevast voor correcte metingen. Dankzij onze structurele samenwerking met leverancier Sencys weten wij je bovendien niet enkel de beste, maar ook de goedkoopste gradenmeter aan te bieden. Je kunt kiezen uit een volledig aanbod en bestelt dadelijk online.

De Praxis gradenmeters

Onze gradenboog is er eentje van topfabrikant Sencys. Hij is gemaakt uit roestvrij staal (RVS) en meet 15 cm lang. Hij heeft een diameter van 85 cm. Je aankoop is eens zo duurzaam dankzij onze tienjarige garantie op dit product. Met deze Sencys koop je dus niet enkel kwaliteit, maar ook betrouwbaarheid. Ben je toch niet op zoek naar een gradenmeter, maar naar een ander instrument? Ga dan eens kijken in onze collectie gereedschap en installatiemateriaal. Onder de noemer handgereedschap verzamelen wij daar namelijk al ons meetgereedschap. Naast deze Sencys gradenmeter vind je daar ook nog duimstokken, linialen, markeerlinialen, meetaccessoires, meetlinten, rolmaten, schuifmaten, waterpassen, winkelhaken en zwaaihaken. Er is met andere woorden geen meetinstrument te bedenken dat Praxis niet in de aanbieding heeft.

Je Praxis gradenmeter gebruiken

Altijd in de juiste hoeken bouwen? Dat doe je dankzij de gradenmeter. Doorgaans wordt hij vooral ingezet in de interieurbouw, maar hij kan net zo goed de dakwerker helpen of de constructeur. Binnenshuis komt hij echter goed van pas bij al het maatwerk dat daar moet gebeuren voor de constructie van bijvoorbeeld ingebouwde meubels, trappen of tegelvloeren. Met de gradenboog kun je dan ook de hoek meten waarin je moet werken of zelf een hoek van een bepaalde meting creëren. Je gebruikt het middendeel van de niet gebogen lat en plaatst het in de top van de te meten hoek. De nul van je boog valt nu samen met de start van de eerste zijde van je hoek. Waar het tweede been van je hoek de boog raakt, kun je de graden van je hoek aflezen, of markeren waar je tweede hoekzijde moet komen. Krijg je graag nog wat meer uitleg over werken met een gradenmeter? Aarzel dan niet om je te wenden tot onze deskundigen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten