Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Draaibaar
 • Kleurfamilie
 • Materiaal
5 producten

Sencys bankschroef 150mm
Sencys bankschroef 150mm
Bankschroeven
Dremel bankschroef Multi-Vise 2500JA
Alleen online
Dremel bankschroef Multi-Vise 2500JA
Bankschroeven

  Bankschroeven kopen bij Praxis

  Je werkstuk klem je goed vast met een bankschroef. Het is een klemgereedschap dat je op je werkbank of op een stevige werktafel kunt bevestigen. Bankschroeven zijn verkrijgbaar in diverse modellen. De bankschroeven van Praxis zijn vervaardigd uit hoogwaardig smeedbaar gietijzer, voorzien van verwisselbare gehard stalen bekken en verkrijgbaar in verschillende breedtes. Met behulp van de bankschroef kun je een werkstuk op verschillende manieren bewerken. Het werkstuk kan zich door deze bewerkingen niet verschuiven.

  Samenstelling bankschroef

  De meeste bankschroeven worden gemaakt van gietijzer. Ze bestaan uit een beweegbare en een vaste bek. Daarvan is er eentje beweegbaar via een draaispil. Hij wordt bediend met behulp van een wringstaaf. In de bek kan zo een werkstuk worden vastgezet, zodat deze tijdens de bewerking niet kan verschuiven. De spanlakken van de bekken zijn vaak gekarteld voor een betere klemming, maar er zijn er ook van glad staal, koper en kunststof. Materialen die zouden kunnen beschadigen bij het vastklemmen, kunnen beschermd worden met losse spaanplaten uit hout of kunststof.

  Werkbank kopen bij Praxis

  Voordat je gebruik kunt maken van de bankschroef van Praxis, zul je een stevige werktafel of werkbank nodig hebben. Bij Praxis kun je verschillende modellen werkbanken kopen. Heb je niet zoveel ruimte, dan zijn de opklapbare, zoals de Workmates van Black & Decker een goede keuze. Klus je veel en heb je de ruimte, denk dan eens aan een semiprofessionele werkbank van het merk Sencys. Met de werkbanken van Praxis kun je veilig aan het werk met divers elektrisch gereedschap. Kom eens kijken in de winkel van Praxis naar de bankschroeven en werkbanken. Je kunt je hier laten adviseren, of neem de tijd om deze producten online te bekijken. Aan de hand van de beschrijving bij het artikel kun je bepalen welke werkbank het meest geschikt voor je is. Je kunt direct al je benodigdheden erbij bestellen. Zo haal je alles wat je nodig hebt in één keer in huis.