Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Hamers
 5. Terug naar Uitdeukhamers

Uitdeukhamers

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Materiaal

  Verkocht door

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot

  Merken

15 producten
Sorteren op:
i

Sencys uitdeukhamer met houten steel

Sencys uitdeukhamer met houten steel

Thuisbezorgd / Ophalen

16,

49

Uitdeukhamers voor elke klus

De uitdeukhamers die je bij Praxis kunt kopen, worden gebruikt om materialen zoals aluminium mee uit te deuken. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld in de autobranche werkzaam bent en je materialen moet uitdeuken. De goedkope uitdeukhamers hebben een houten handvat zodat de hamer niet te zwaar is. Dit zorgt voor het beste gebruiksgemak. Daarnaast kan je bij Praxis ook uitdeukhamers kopen die voorzien zijn van een rubberen handvat. Het rubberen handvat zorgt ervoor dat je nog meer grip heeft tijdens het klussen waardoor het klussen je veel meer plezier biedt. De hamers zijn terugslagvrij waardoor het klussen nog gemakkelijker en sneller gaat. Maak uw uitdeukklussen leuk met de beste uitdeukhamers van Praxis!

Een uitdeukhamer voor elke klus

De beste uitdeukhamers zorgen ervoor dat je in een korte tijd materialen uit kan deuken. Tijdens het klussen komt het weleens voor dat er een deuk ontstaat in zacht materiaal zoals aluminium. Als je een klauwhamer of moker zou gebruiken, dan zou het materiaal beschadigd raken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom kan je voor dit soort klussen een van de beste uitdeukhamers gebruiken. Deze hamers zijn namelijk voorzien van nylon koppen. Deze koppen zorgen ervoor dat het uitdeuken op een makkelijke manier kan gebeuren en dat overig materiaal niet beschadigd raakt. Maak het klussen nog makkelijker en berg de uitdeukhamer op in de Stanley hamerholster. Met deze holster hang je de uitdeukhamer makkelijk aan je broek. Omdat je vaak op je knieën werkt tijdens het timmeren, kan het noodzakelijk zijn dat je je knieën moet beschermen tegen de constante druk. Dit doe je met de Sencys kniebeschermers. Koop de beste uitdeukhamers nu tegen een goedkope prijs bij Praxis en maak het klussen echt simpel.

Online of in de winkel

Het is natuurlijk erg makkelijk om de uitdeukhamers online te kopen bij Praxis maar het kan zijn dat je nog vragen hebt over het product of dat je wilt kijken hoe de hamers er in het echt uitzien. In dat geval kan je het beste bij een van onze filialen langskomen zodat je de hamers kunt bekijken. Daarnaast kunnen wij je altijd voorzien van deskundig advies. Samen met jou willen we graag ervoor zorgen dat alle uitdeukklusjes geen enkele moeite kosten en dat deze zo gebeurd zijn.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten