Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Zaagmachines
 5. Terug naar Figuurzaagmachines

Figuurzaagmachines

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Verkocht door

  Lengte zaaglint/blad

  Stofafzuiging
  i

  Vermogen (W)

5 producten
Sorteren op:
i

Einhell figuurzaag TCSS405E 120W

Einhell figuurzaag TCSS405E 120W

Thuisbezorgd / Ophalen

20% KEUZEKORTING

129,

-

103,

20

Een figuurzaagmachine is een welkome aanvulling in de werkplaats van menig timmerman. Maar ook voor creatievelingen en hobbyisten is deze machine een must want hier kan je op eenvoudige wijze de prachtigste vormen en figuren zagen uit hout, triplex wandpanelen, multiplex en kunststof. Denk bijvoorbeeld aan het uitzagen van houten puzzelstukken en letters, het maken van houtversieringen en dit stuk gereedschap wordt ook vaak gebruikt in de modelbouw. Met deze machines zaag je ook moeiteloos door dikkere plaatjes heen want ze zijn vaak geschikt voor hout met diktes tot 45mm. Het biedt dus allerlei mogelijkheden om de prachtigste kunstwerken te maken. Bij Praxis kan je voordelig figuurzaagmachines kopen van onder andere het kwaliteitsmerk Ferm.

Creatief aan de slag met snelheid en precisie

Met een figuurzaagmachine kan je sneller en nauwkeuriger werken dan met een gewone handfiguurzaag. Hij bestaat uit een zaagtafel met boogarm waartussen een fijn zaagje met constante snelheid wordt aangedreven. Deze snelheid is bij sommige modellen ook regelbaar. Netjes loodrecht zagen, rechte hoeken maken en complexe bochten uitzagen, het gaat allemaal soepel. De zaagtafel is bij de meeste modellen in een hoek van 0 tot 45 graden instelbaar, en zo kan je ook balkjes en latjes in verstek zagen. Het is dus ideaal voor het maken van lijstwerk en het vervaardigen van meubels. Het zagen met een figuurzaagmachine werkt wel even anders dan met een handfiguurzaag; om een zaagsnede te maken moet je nu het werkstuk draaien en geleiden in plaats van het zaagje. En je moet geen haast hebben, de zaag doet het werk. Wil je snel en duw je te hard tegen de zaag, dan heb je kans dat het zaagblad breekt. Het is dus verstandig om eerst even een proefstukje in te zagen om de techniek in de vingers te krijgen.

Een elektrische figuurzaagmachine online bij Praxis bestellen

Net zoals bij andere zaagmachines ga je bij een figuurzaagmachine veilig te werk. Zo zet je natuurlijk altijd een veiligheidsbril op en eventueel een stofmasker. Denk er ook aan om extra zaagbladen bij de hand te houden. Wil je snel aan de slag, koop dan nu de elektrische figuurzaagmachine van je keuze online bij Praxis. Niet alleen profiteer je dan van maximaal prijsvoordeel, je ontvangt de machines ook nog binnen 1-2 dagen thuis! Toch nog even verder kijken of op zoek naar een ander model zaagmachine, kijk dan bij onze voordelige decoupeerzagencirkelzagen en verstek & afkortzagen.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten