Filteren

17 producten

  Busters bril Harrier I
  Busters bril Harrier I
  Oogbescherming
  Busters bril Sahara
  Busters bril Sahara
  Oogbescherming
  Busters bril Savanne
  Busters bril Savanne
  Oogbescherming
  Busters bril Merlin
  Busters bril Merlin
  Oogbescherming
  Busters bril Mistral
  Busters bril Mistral
  Oogbescherming
  Bollé gelaatscherm B-line BL20PI
  Alleen online
  Bollé gelaatscherm B-line BL20PI
  Oogbescherming
  Bollé briletui ETUIB
  Alleen online
  Bollé briletui ETUIB
  Oogbescherming

   Oogbescherming kopen bij Praxis

   Wij klussen soms meer dan goed voor ons is. Dat klinkt heel gek, maar we houden namelijk niet altijd rekening met onszelf tijdens het klussen. Schadelijke stoffen en materialen komen vrij waar wij vaak geen rekening mee houden. We willen er simpelweg voor zorgen dat de klus zo snel mogelijk geklaard is. Daarnaast komt het ook vaak genoeg voor dat we te maken hebben met deadlines. Wij hehten een grote waarde aan je veiligheid. Daarom kan je bij ons bijvoorbeeld oogbescherming kopen. Tijdens het klussen schieten er vaak splinters in het rond en tijdens het verven komen dampen vrij die schadelijk zijn voor de ogen. Een optimale bescherming is van belang met de beste oogbescherming die je bij Praxis kan kopen.

   Oogbescherming bij Praxis

   Bij Praxis kan je de beste oogbescherming tegen een goedkope prijs kopen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsbrillen die kunnen worden gebruikt tijdens het klussen. Deze veiligheidsbrillen bieden de ideale bescherming tegen rondschietend materiaal en zijn duurzaam. Voor grotere en gevaarlijkere klussen kan je bij Praxis ook gelaatschermen kopen die je gehele gezicht beschermen. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je veel buiten werkt. In dat geval heb je de keuze uit diverse beschermingszonnebrillen. Om je eigen veiligheid tijdens het klussen nog meer te waarborgen, kan je de oogbescherming combineren met 3M oordoppen Protect eenmalig gebruik waarmee je je gehoor bescherming biedt. Daarnaast kan je je luchtwegen beschermen met de 3M fijnstofmasker Protect Comfort cupvorm FFP2 3stuks. Klussen hoeft niet onveilig te zijn zolang je zelf zorgdraagt voor de veiligheid. Bij Praxis helpen we je daar graag bij door de beste oogbescherming aan te bieden tegen een goedkope prijs.

   Gemakkelijk bestellen en kopen

   Onder andere het huidige assortiment oogbescherming, hoofdbescherming en mondbescherming is nu makkelijk online te bestellen via Praxis.nl. Je kan er dan vanuit gaan dat je bestelling snel bij je thuis zal worden geleverd. Voor het geval je nog vragen hebt over het gebruik en de mogelijkheden van de producten, dan kan ja natuurlijk ook altijd langskomen bij een van onze filialen. Daar kunnen we je voorzien van advies op maat en je helpen bij de aankopen. Samen met jou zorgen we er graag voor dat klussen niet alleen leuk is maar ook veilig is. Bekijk ons assortiment oogbescherming nu en plaats je bestelling zodat je snel weer aan de slag kan.