Filteren

11 producten

  Baseline verfmixer 85mm
  Baseline verfmixer 85mm
  8.79
  Vaste lage prijs
  Mengstaven
  Wolfcraft verfmenger 2141
  Alleen online
  Wolfcraft verfmenger 2141
  8.99
  Mengstaven
  Wolfcraft verf- en speciemenger 1705
  Alleen online
  Wolfcraft verf- en speciemenger 1705
  15.89
  Mengstaven
  Mixer beton 90 x 5cm
  Mixer beton 90 x 5cm
  10.29
  Mengstaven
  Wolfcraft verf- en speciemenger 1704
  Alleen online
  Wolfcraft verf- en speciemenger 1704
  8.49
  Mengstaven
  Wolfcraft specie- en lijmmenger 1703
  Alleen online
  Wolfcraft specie- en lijmmenger 1703
  21.59
  Mengstaven

   Mengstaven kopen bij Praxis

   Verf, epoxy, specie, beton... Een goede menging is cruciaal voor vele klussen binnen en buiten, en heeft een vitale impact op het eindresultaat van je werken. Hieronder maakt Praxis van jou in een klap een echte mengexpert met onze kwalitatieve mengstaven. Ga je verf mixen, mortelspecie maken of lijm prepareren: geen mengjob is te moeilijk voor de Praxis mengstaven. Heb je een grotere klus? Maak dan gebruik van een betonmolen. Kom snel met ons mee en ontdek de beste mengstaven aan de beste prijzen.

   De Praxis mengstaven

   Onze afdelingen gereedschap en installatiemateriaal en elektrisch gereedschap zouden natuurlijk niet compleet zijn zonder een passend aanbod mengstaven. Van deze voorname accessoires voorzien wij op deze pagina dan ook een uitgelezen assortiment van topmerken zoals Wolcraft, Ironside, Baseline en Stanley. Bijzonder is verder onze eigenste Praxis mengstaaf van 90 x 5 cm. Het is een roestvrije betonmixer die nagenoeg op elke boormachine past en ideaal is voor het mengen van mortel en gips.

   Een andere topper is de Wolfcraft verf- en speciemenger 1706. Deze uitgelijnde en gebalanceerde staaf is ideaal voor het roeren van behangerslijm, plamuursel, isolatiematerialen, pleister, verf, mortel en nog veel meer. De metalen mengstaaf heeft een diameter van 100 mm en een ronde aandrijving, die past op boormachines. Hij kan links, rechts of rond roeren.

   Je Praxis mengstaaf gebruiken

   Het gebruik van de mengstaaf hoeft niet moeilijk te zijn. Doorgaans houden kenners rekening met één heldere regel: hoe dunner het materiaal (van de staaf), hoe lager het mogelijke toerental. Daaruit volgt ook: hoe dikker het materiaal, hoe hoger het mogelijke toerental.

   Verder is natuurlijk vooral een goede menging voornaam, ook bij zogenaamde 1-komponent-producten. Bij producten bestaande uit 2 componenten is die menging ook nog eens bepalend voor de doorharding. Een goede menging duurt hier toch al snel 2 tot 3 minuten. Je moet vooral voldoende de tijd nemen om je specie of stof mooi te laten homogeniseren, zodat je een solide mengsel krijgt. Afhankelijk van het materiaal kan het hiervoor ook nog voornaam zijn om goed de gebruiksaanwijzingen van de betreffende fabrikant op te volgen. Meestal voorzien zij namelijk een aantal specifieke richtlijnen dat je helpt om te bepalen hoe het mengsel er moet uitzien voor je aan je klus begint. Blijf je toch nog met vragen zitten? Aarzel dan zeker niet om onze deskundigen aan te spreken.