Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Accessoires
 5. Terug naar Mengstaven

Mengstaven

Filteren


Sorteren op:
i

  Verkocht door

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Materiaal

  Minimale beoordeling

30 producten
Sorteren op:
i

Baseline verfmenger 40x8,5cm

Baseline verfmenger 40x8,5cm

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

3,

89
Betonmolen 550w - 140L

21%

korting

Betonmolen 550w - 140L

Thuisbezorgd

407,

50

319,

-

 1. 1
 2. 2

Mengstaven kopen bij Praxis

Verf, epoxy, specie, beton... Een goede menging is cruciaal voor vele klussen binnen en buiten, en heeft een vitale impact op het eindresultaat van je werken. Hieronder maakt Praxis van jou in een klap een echte mengexpert met onze kwalitatieve mengstaven. Ga je verf mixen, mortelspecie maken of lijm prepareren: geen mengjob is te moeilijk voor de Praxis mengstaven. Heb je een grotere klus? Maak dan gebruik van een betonmolen. Kom snel met ons mee en ontdek de beste mengstaven aan de beste prijzen.

De Praxis mengstaven

Onze afdelingen gereedschap en installatiemateriaal en elektrisch gereedschap zouden natuurlijk niet compleet zijn zonder een passend aanbod mengstaven. Van deze voorname accessoires voorzien wij op deze pagina dan ook een uitgelezen assortiment van topmerken zoals Wolcraft, Ironside, Baseline en Stanley. Bijzonder is verder onze eigenste Praxis mengstaaf van 90 x 5 cm. Het is een roestvrije betonmixer die nagenoeg op elke boormachine past en ideaal is voor het mengen van mortel en gips. Een andere topper is de Wolfcraft verf- en speciemenger 1706. Deze uitgelijnde en gebalanceerde staaf is ideaal voor het roeren van behangerslijm, plamuursel, isolatiematerialen, pleister, verf, mortel en nog veel meer. De metalen mengstaaf heeft een diameter van 100 mm en een ronde aandrijving, die past op boormachines. Hij kan links, rechts of rond roeren.

Je Praxis mengstaaf gebruiken

Het gebruik van de mengstaaf hoeft niet moeilijk te zijn. Doorgaans houden kenners rekening met één heldere regel: hoe dunner het materiaal (van de staaf), hoe lager het mogelijke toerental. Daaruit volgt ook: hoe dikker het materiaal, hoe hoger het mogelijke toerental. Verder is natuurlijk vooral een goede menging voornaam, ook bij zogenaamde 1-komponent-producten. Bij producten bestaande uit 2 componenten is die menging ook nog eens bepalend voor de doorharding. Een goede menging duurt hier toch al snel 2 tot 3 minuten. Je moet vooral voldoende de tijd nemen om je specie of stof mooi te laten homogeniseren, zodat je een solide mengsel krijgt. Afhankelijk van het materiaal kan het hiervoor ook nog voornaam zijn om goed de gebruiksaanwijzingen van de betreffende fabrikant op te volgen. Meestal voorzien zij namelijk een aantal specifieke richtlijnen dat je helpt om te bepalen hoe het mengsel er moet uitzien voor je aan je klus begint. Blijf je toch nog met vragen zitten? Aarzel dan zeker niet om onze deskundigen aan te spreken.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten