Filteren

1656 producten

Worx accu WA3553 20V 4.0Ah Bare Tool
Worx accu WA3553 20V 4.0Ah Bare Tool
79.99
Accu's & acculaders
Bosch accu en lader 18V 2,5Ah Bare Tool
Bosch accu en lader 18V 2,5Ah Bare Tool
25% korting
84.9963.74
Accu's & acculaders
Bosch accu 18V 6,0Ah Bare Tool
Bosch accu 18V 6,0Ah Bare Tool
25% korting
119.0089.25
Accu's & acculaders
Kärcher papierfilter stofzakken 5 stuks
Kärcher papierfilter stofzakken 5 stuks
15.99
Bouwstofzuiger-accessoires
Doos 7 stuks toebehoren perslucht
Doos 7 stuks toebehoren perslucht
36.99
Compressor-accessoires
Dremel freesmes voor voegen 569
Dremel freesmes voor voegen 569
16.99
Multitool-accessoires
Bosch set van 15 houtfrezen
Bosch set van 15 houtfrezen
79.99
Frezen & lamellen

Accessoires kopen bij Praxis

Op deze pagina presenteert Praxis je een uitzonderlijk groot aanbod van accessoires voor al je elektrische gereedschappen. Van accu's en acculaders over allerlei soorten boren tot lijmpatronen, mengstaven en toebehoren voor multi-tools. Praxis biedt je telkens weer de beste accessoires aan de beste prijzen. Bovendien vind je bij ons alles wat je zoekt moeiteloos in een en dezelfde shop. Kom dus snel met ons mee en ontdek wat het Praxis accessoire aanbod voor elektrische machines je allemaal te bieden heeft.

De Praxis accessoires voor elektrische gereedschappen

De accessoires op deze pagina zijn complementair aan ons gereedschap en installatiemateriaal. Nog specifieker zijn ze aanvullend aan ons elektrisch gereedschap. Zoek je eerder de machines op zich en niet zozeer hun accessoires, dan moet je dus zeker ook eens op deze pagina's een kijkje nemen. Zijn de gereedschappen geen probleem en wil je nu graag het maximum uit je toestellen halen, dan kun je hier je hart ophalen aan verschillende boorstukken, schijven, beitels, bithouders, boren, bits, frezen en lamellen. Ga je lassen? Wij hebben alles in huis om je klus te laten slagen. Ga je gaten zagen? Er is geen ondergrond of diameter die wij niet aankunnen. Daarbij bieden we je telkens weer de beste merken aan de beste prijzen: van Bosch over Worx tot Makita, van CanDo over Baseline tot Stanley. Bij Praxis maak je altijd de juiste keuze.

Je Praxis accessoires gebruiken

Kan je hier en daar wat hulp gebruiken bij de keuze of het correct gebruik van je accessoires, aarzel dan nooit om onze specialisten terzake aan te spreken. Elk accessoire heeft zo zijn eigen karakter en vaak worden specifieke accessoires ontworpen voor specifieke machines. Zo vraagt elke boormachine, multitool of schuurmachine om specifieke accessoires. Wil je echt het maximum uit je aankopen halen, dan ben je dus sowieso gebaat met de juiste match. Bij koppel- of andere verbindingstukken moet je verder natuurlijk ook altijd goed afmetingen en eventuele diameters in de gaten houden. Een extra tip? Bestudeer zeker ook eens de interessante sets die wij in ons aanbod opnemen, bijvoorbeeld voor boren en bits, speedboren of multi-tool accessoires. Zo verzeker je jezelf niet enkel van topmateriaal, maar in een klap ook van een complete aankoop, die verdere aankopen voorgoed overbodig maakt.