Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 2
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 3
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 4
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 5
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 6
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 7
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 8
EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh  zwart 9

EcoFlow draagbaar oplaadstation op zonne-energie Delta Pro 3,6Kwh zwart

  • 6 manieren van opladen, inclusief EV-laadstations
  • Hiermee kan je bijna elk apparaat van stroom voorzien (3600W-7200W)
  • Uitbreidbaar vermogen tot 25 kwh
  • Volledig opgeladen in 1,9 uur via het lichtnet
  • Beheer op afstand met de EcoFlow-smartphoneapplicatie

Toon specificaties

20% KEUZEKORTING

i

2899,

-

2319,

20
Dit product helpt je verduurzamen, je kan mogelijk subsidie ontvangen én 10% korting* bij besteding vanaf 10,- met Praxis Plus. Meer informatie.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

PowerstationsEcoFlow producten

Productomschrijving

De EcoFlow Delta Pro draagbare thuisaccu heeft een capaciteit van 3,6 kWh die kan worden uitgebreid tot 25 kWh. Via het Smart Home paneel integreert je hem direct in je thuiscircuits. Het is ideaal als back-up stroombron in huis.

Voorzie bijna elk apparaat van stroom met deze draagbare batterij! Dit draagbare Delta Pro-laadstation voor elektrisch/zonne-energie is de marktleider op het gebied van wisselstroom. Met zijn vermogen van 3600 W kun je grote apparaten zoals wasdrogers, airconditioners en meer van stroom voorzien. Nog meer vermogen nodig? Koppel twee laadstations om een ​​indrukwekkend vermogen van 7200 W te bereiken, met het Smart Home-paneel.

Het schaalbare Delta Pro-ecosysteem is veel meer dan een draagbare energiecentrale. De capaciteit kan worden uitgebreid met extra batterijen, slimme generatoren en zelfs het Smart Home-paneel. Bedien alles met de Delta Pro afstandsbediening of je telefoon met de EcoFlow app.

Dit Delta Pro-laadstation kan op zes manieren worden opgeladen. Dit is het eerste station dat kan worden opgeladen vanaf een terminal voor elektrische voertuigen. Het is ook uitgerust met de Multicharge-functie, die verschillende methoden combineert om een ​​snelle lading van 6500 W te verkrijgen. Het dringt zich dus op als de nieuwe absolute referentie in de sector.

's Werelds eerste draagbare thuisbatterij met een schaalbaar ecosysteem voor back-up van je huis, slim energiebeheer, verlaging van de energierekening en meer. Het draagbare EcoFlow Delta Pro-laadstation is de volgende stap in draagbare energietechnologie. Het biedt je zekerheid en energieonafhankelijkheid, waar je ook bent. Of je nu stroom nodig hebt voor buitenfeesten of meerdaagse stroomstoringen, het Delta Pro Laadstation biedt een capaciteit tot 25 kWh. je bent dus klaar om alle situaties het hoofd te bieden. Het onderscheidt zich daarmee als de nieuwe absolute maatstaf in de sector.

Een enkele Delta Pro-eenheid is uitgerust met een AC-uitgang van 3600 W, die kan worden opgevoerd tot 4500 W met X-Boost-technologie. Voed 99,99% van de heavy-duty apparaten thuis, buitenshuis of op het werk. je kunt zelfs twee units koppelen om 7200W te bereiken met het Smart Home Panel. De MultiCharge-functie maakt recordsnelheden mogelijk van 6500 W. Om 6500 W te bereiken, kan je deze oplaadmethoden kiezen.

EcoFlow's X-Stream oplaadtechnologie is niet alleen snel, maar ook veilig. Het batterijbeheersysteem zorgt voor veiligheid en een lange levensduur, terwijl je het Delta Pro Station in 1,9 uur volledig kunt opladen via een standaard stopcontact.

Gebruik duizenden oplaadpunten voor elektrische voertuigen die wereldwijd beschikbaar zijn om op te laden. Voor het eerst kan je met een draagbaar elektrisch station opladen bij duizenden oplaadpunten voor elektrische voertuigen die wereldwijd beschikbaar zijn. Deze unieke methode zorgt ervoor dat je onderweg snel tot wel 3400W kunt opladen.

EcoFlow zonneproducten bieden je een duurzame energiebron met een goede prijs-kwaliteitverhouding. je kunt zonne-energie gebruiken om het Delta Pro-laadstation in slechts 2,8 tot 5,6 uur op te laden. Het Delta Pro-station heeft een breed spanningsbereik van 11 tot 150 V, waardoor het compatibel is met 90% van de zonnepanelen van derden die zijn uitgerust met MC4-connectoren. En als het weer onzeker is, past de intelligente MPP-controller zich automatisch aan om de zonneproductie op elk moment van de dag te optimaliseren.

De EcoFlow Smart Generator is een noodoplossing die integreert met je Delta Pro-ecosysteem. Het start automatisch wanneer je Delta Pro-station een laag laadniveau bereikt, laadt je Delta Pro-station op en stopt de motor vanzelf zodra je Delta Pro-station volledig is opgeladen. Vergeleken met een traditionele generator op brandstof, genereert de EcoFlow Smart Generator minder energieverlies en biedt hij sneller opladen en meer efficiëntie.

Het draagbare Delta Pro-laadstation heeft een geheel nieuwe LFP-batterij met 6500 cycli, wat betekent dat je hem jarenlang kunt gebruiken voordat hij 50% van zijn oorspronkelijke capaciteit bereikt. Het EcoFlow-batterijbeheersysteem biedt realtime analyse en regeling van spanning, stroom en temperatuur. Dit unieke beschermingsmechanisme maakt de Delta Pro tot een ongelooflijk veilige en efficiënte thuisbatterij.

Bedien het EcoFlow Delta Pro draagbare elektrische/zonnestation op het apparaat zelf, met behulp van de afstandsbediening, of ontgrendel aanpassingsopties in de EcoFlow-app. Met de app heb je toegang tot je energie-instellingen (zoals laad- en ontlaadniveaus, AC-laadsnelheden), de Smart Generator bedienen en nog veel meer.

Het schaalbare Delta Pro-ecosysteem biedt je stroom tijdens stroomuitval, 24 uur per dag aanpasbare stroomvoorziening en lagere energierekeningen. Hoe bereikt hij dit? Met een selectie van extra batteriuwn, slimme generatoren, solar trackers, windturbines, een smart home panel en meer. Van back-upstroom tot het verminderen van je afhankelijkheid van het net met groene alternatieven, het Delta Pro-ecosysteem kan worden aangepast aan je behoeften.

Het nieuwe Smart Home Panel van EcoFlow vormt het hart van het Delta Pro-ecosysteem voor thuisbatteriuwn. Het integreert maximaal twee Delta Pro-units met 10 thuiscircuits. Elk Delta Pro-station kan worden aangesloten op extra batteriuwn, zonnepanelen of slimme generatoren om ononderbroken stroom te garanderen tijdens stroomuitval, slim energiebeheer voor je kritische belastingen en lagere energierekeningen.

Met een snelle omschakeltijd van 20 ms kan je met het Delta Pro-laadstation en het Smart Home-paneel je apparaten ingeschakeld houden tijdens een storing. Met de EcoFlow-app blijft je op de hoogte en kan je prioriteitsapparaten voor je selecteren en wijzigen.

Het EcoFlow Delta Pro-ecosysteem slaat dag en nacht energie op, waardoor je afhankelijkheid van het net en je energierekening wordt verminderd door tarieven die aan de verbruiksperiode zijn gekoppeld, tegen te gaan. Het integreert rechtstreeks in je huis dankzij het Smart Home-paneel. Met de EcoFlow-app kan je op intelligente wijze je energiegewoonten identificeren en je energieverbruik voor elke situatie aanpassen.

Met dit Delta Pro laadstation kan je je huis overal mee naartoe nemen. Het apparaat heeft wielen en een telescopisch handvat voor eenvoudig transport. En als je op zoek bent naar een complete stroomoplossing voor camperreizen en buitenavonturen, dan wordt het Delta Pro Station geleverd met een 30 Amp Anderson-poort en stopcontacten.

Dit EcoFlow Delta Pro draagbare elektrische/zonne-laadstation biedt niet alleen back-up stroom voor thuis en off-grid gebruik, maar ook een veilige stroombron voor elk type professioneel werk. Of je nu thuis of onderweg bent, van doe-het-zelf tot professionele prouwcten, dit Delta Pro-laadstation helpt je de klus te klaren.
EAN:
  • 4897082665335

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
    Garantie
    2 jaar
  • Technische kenmerken
    Hoogte
    63.5 cm
    Breedte
    42 cm
    Accu/batterij technologie
    Li-Ion
    Oplaadtijd accu/batterij
    114 min
    Diepte
    28.4 cm
    Capaciteit batterij
    75000
    Voltage accu
    48 V
  • Gebruiksgemak
    Met batterij vast ingebouwd
    Met accu/batterijcontrolefunctie
    Met waarschuwingsmelding lege accu/batterij
    Oplaadbaar
    Met Wi-Fi
    Met smart home technologie

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten