Duurzaam Voor de Makers

Doe jij al aan duurzaam klussen? Je kunt sinds dit jaar bij verschillende gemeentes subsidie ontvangen voor het aanbrengen van energiebesparende maatregelen. Hiermee kun je artikelen aanschaffen die bijdragen aan het verduurzamen van je huis. Lees hier alles over deze subsidie!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor subsidie dien je in een gemeente te wonen die mee doet aan dit project. Je kunt hieronder checken welke gemeentes er allemaal meedoen. Daarnaast krijg je, als jouw gemeente meedoet, een brief thuisgestuurd met een voucher waarmee het bedrag van de aanschaf van energiebesparende producten kunt terugvragen. Doet jouw gemeente mee? Dan kun je bij ons artikelen kopen die in aanmerking komen voor de subsidie! Je herkent deze artikelen aan het icoontje met het groene blaadje. Het bedrag dat je krijgt kan oplopen tot maximaal 70 euro. De hoogte van het subsidiebedrag verschilt per gemeente. Na aankoop kun je via de website van winst uit je woning de voucher en je kassabon invoeren om het bedrag te verrekenen. Als jouw gemeente niet in onderstaande lijst staat vermeld, dan kun je mogelijk toch in aanmerking komen voor de subsidie. Check hiervoor de website van jouw gemeente (zoek op RRE-subsidie).

meer informatie

Welke gemeentes doen mee?

Check hier of jouw gemeente mee doet! Klik op de gemeente om de dichtsbijzijnde Praxis winkel te bekijken.


Nieuw bij Praxis: zonnepanelen

Je kunt bij ons nu zonnepanelen huren of kopen! Dit doen wij in samenwerking met onze partner Solease. Wil jij jouw woning verduurzamen en ook nog besparen op je stroomrekening? Kijk of jouw dak geschikt is en haal de zon in huis!

doe de dakcheck