• NaN

Voor de Duurzame Makers

Kom nu in actie en blijf jaren besparen. Met Praxis Plus krijg je nu 10% korting* op artikelen die helpen te verduurzamen én ontvang je mogelijk tot wel 100 euro subsidie. Dat is dubbel besparen.

Daarnaast helpen wij je met grote én kleine klussen die je kunt doen om je huis te verduurzamen. Zo maakt Praxis het verduurzamen van je huis betaalbaar én makkelijk. Ga snel aan de slag met onze adviezen, stappenplannen én duurzame artikelen!

Kom nu in actie en blijf jaren besparen!


10% korting* op artikelen die je helpen te verduurzamen

Ga je aan de slag met het verduurzamen van je woning? Met Praxis Plus krijg je 10% korting* op artikelen om je huis te verduurzamen. Je herkent onze duurzame artikelen aan het groene icoon met het euroteken erin. Log in of meld je gratis aan voor Praxis Plus en profiteer direct!

*M.u.v. lopende aanbiedingen en ‘vaste lage prijs’ producten. Niet i.c.m. Air Miles korting. Lees hier alle overige actievoorwaarden.

SHOP DUURZAME ARTIKELEN


Ontvang tot wel 100 euro subsidie

Je kunt bij verschillende gemeentes subsidie ontvangen voor het aanbrengen van energiebesparende maatregelen. Om in aanmerking te komen voor subsidie dien je als huiseigenaar of huurder in een gemeente te wonen die mee doet aan dit project. Check hiervoor de website van jouw gemeente (zoek op RREW-subsidie). Daarnaast krijg je, als jouw gemeente meedoet, een brief thuisgestuurd met een voucher of kadobon waarmee je energiebesparende producten kunt aanschaffen.  Je herkent deze artikelen op onze website en in onze winkels aan het groene icoon met het euroteken erin. Het bedrag dat je krijgt kan variëren per deelnemende gemeente tot max 100 euro per woning.

Praxis Duurzaamheidsspecial

Praxis Duurzaamheidsspecial

Bespaar door te verduurzamen! In onze Duurzaamheidsspecial helpen we je je huis te verduurzamen én te besparen op je energiekosten met handige tips, adviezen en stappenplannen voor zowel kleine als grote klussen. Kom nu in actie en blijf jaren besparen.
Bekijk de Duurzaamheidsspecial


Verduurzaam je woning met zonnepanelen

Huur of koop je zonnepanelen bij Praxis! Dit doen wij in samenwerking met onze partner Solease. Verduurzaam je woning en bespaar direct op je energiekosten. Je kunt de zonnepanelen huren, direct kopen of eerst huren en later overnemen.

Meer informatie >

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten