Duurzaam Voor de Makers

Doe jij al aan duurzaam klussen? Je kunt  bij verschillende gemeentes subsidie ontvangen voor het aanbrengen van energiebesparende maatregelen (RREW-subsidie). Hiermee kun je artikelen aanschaffen die bijdragen aan het verduurzamen van je huis. Lees hier meer over deze subsidie!

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor subsidie dien je als huiseigenaar of huurder in een gemeente te wonen die mee doet aan dit project. Check hiervoor de website van jouw gemeente (zoek op RREW-subsidie). Daarnaast krijg je, als jouw gemeente meedoet, een brief thuisgestuurd met een voucher of kadobon waarmee je energiebesparende producten kunt aanschaffen.  Je herkent deze artikelen op onze website en in onze winkels aan het icoontje met het groene blaadje. Het bedrag dat je krijgt kan variëren per deelnemende gemeente tot max 100 euro per woning.

Meer tips en adviezen over het verduurzamen van jouw huis? Bekijk dan hier het platform van Doe het zelf doe het duurzaam.

Nieuw bij Praxis: zonnepanelen

Je kunt bij ons nu zonnepanelen huren of kopen! Dit doen wij in samenwerking met onze partner Solease. Wil jij jouw woning verduurzamen en ook nog besparen op je stroomrekening? Kijk of jouw dak geschikt is en haal de zon in huis!

doe de dakcheck