Filteren

1779 producten

Kopp afdekraam Paris 1-voudig matzwart
Kopp afdekraam Paris 1-voudig matzwart
Afdekramen & Blindplaten
Wago lasklem hersluitbaar 3-voudig  10st.
Wago lasklem hersluitbaar 3-voudig 10st.
Elektrakabelaccessoires
ABB hollewanddoos 50mm
ABB hollewanddoos 50mm
Stopcontacten
Kopp afdekplaat Paris blind matzwart
Kopp afdekplaat Paris blind matzwart
Afdekramen & Blindplaten
Kopp afdekplaat Paris TV/FM matzwart
Kopp afdekplaat Paris TV/FM matzwart
Afdekramen & Blindplaten

Elektra bij jou in huis

Ga je bij jou in huis het elektra aanpakken? Ben je dringend toe aan nieuwe kabels en behuizing? Zijn jouw stopcontacten nog niet allemaal geaard? Of ben je met een grote verbouwing bezig en wil je ook de elektra en verlichting tot in de puntjes regelen? Bij Praxis vind je alles om je elektrische klussen goed te doen en netjes af te werken. Van een kabelgoot tot aan een elektrische timer voor op het stopcontact. En alles wat er tussen zit.

Online alle elektra bekijken en online kopen wat je nodig hebt bij Praxis

Bij Praxis vind je het hele assortiment ook gewoon op de website. Zo kun je gelijk alles wat je nodig hebt voor een klus tegelijk uitzoeken en online kopen. Dat is heel handig, omdat we dan al je bestelde spullen netjes bezorgen waar je ze nodig hebt. Zo voorkom je dat je verschillende keren naar de winkel moet, omdat je toch nog bijvoorbeeld schakelmateriaal bent vergeten. Je kunt namelijk in alle rust je bestelling plaatsen op de website. En mocht je toch nog iets zijn vergeten om de elektra perfect aan te leggen, dan koop je dat gewoon nog even online op een moment dat jou goed uitkomt.

Advies over elektra en veiligheid bij het klussen

Weet je niet zo goed welke elektra-spullen je precies nodig hebt om jouw elektra-klus goed uit te voeren? Wil je veiligheidstips over het werken aan je elektra? Of advies bij de keuze voor jouw gereedschap? Kom gewoon even naar de winkel. Daar kunnen we je in alle rust uitleggen hoe je goed en veilig werkt aan en met elektra. En natuurlijk is het in de winkel veel gemakkelijker je de verschillende materialen even te laten zien. Op voordemakers.nl vind je diverse klussen over elektra aanleggen.