Filteren

  • Categorieën
  • Merken
  • Prijs
  • Afwerking
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Kortingsacties
  • Toepassing
  • Type
1845 producten

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
Jung wandcontactdoos AS500 2-voudig zonder RA Wit
Jung wandcontactdoos AS500 2-voudig zonder RA Wit
20% korting
Stopcontacten
Kopp wandcontactdoos Athenis inbouw antraciet
Kopp wandcontactdoos Athenis inbouw antraciet
20% korting
Stopcontacten
Tiger opbouw stopcontact Type F (NL-DE) grijs
Tiger opbouw stopcontact Type F (NL-DE) grijs
30% korting
Stopcontacten

Elektra bij jou in huis

Ga je bij jou in huis het elektra aanpakken? Ben je dringend toe aan nieuwe kabels en behuizing? Zijn jouw stopcontacten nog niet allemaal geaard? Of ben je met een grote verbouwing bezig en wil je ook de elektra en verlichting tot in de puntjes regelen? Bij Praxis vind je alles om je elektrische klussen goed te doen en netjes af te werken. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je al het elektra bij elkaar. Van een PVC elektrabuis tot aan een elektrische timer voor op het stopcontact. En alles wat er tussen zit.

Online alle elektra bekijken en online kopen wat je nodig hebt bij Praxis

Bij Praxis vind je het hele assortiment ook gewoon op de website. Zo kun je gelijk alles wat je nodig hebt voor een klus tegelijk uitzoeken en online kopen. Dat is heel handig, omdat we dan al je bestelde spullen netjes bezorgen waar je ze nodig hebt. Zo voorkom je dat je verschillende keren naar de winkel moet, omdat je toch nog bijvoorbeeld schakelmateriaal bent vergeten. Je kunt namelijk in alle rust je bestelling plaatsen op de website. En mocht je toch nog iets zijn vergeten om de elektra perfect aan te leggen, dan koop je dat gewoon nog even online op een moment dat jou goed uitkomt.

Advies over elektra en veiligheid bij het klussen

Weet je niet zo goed welke elektra-spullen je precies nodig hebt om jouw elektra-klus goed uit te voeren? Wil je veiligheidstips over het werken aan je elektra? Of advies bij de keuze voor jouw gereedschap? Kom gewoon even naar de winkel. Daar kunnen we je in alle rust uitleggen hoe je goed en veilig werkt aan en met elektra. En natuurlijk is het in de winkel veel gemakkelijker je de verschillende materialen even te laten zien. Op voordemakers.nl vind je diverse klussen over elektra aanleggen.