Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Multimedia
 5. Terug naar Computer
 6. Terug naar Netwerk

Netwerk

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Wifi versterker (126)

  Bezorg- en ophaalopties

  Merken

  Verkocht door

  Kortingsacties

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
323 producten
Sorteren op:
i

Kopp netwerkkabel CAT6-UTP 20m

Kopp netwerkkabel CAT6-UTP 20m

Thuisbezorgd / Ophalen

17,

49
Nowlinq - Cat6 RJ45 Stekkers met doorsteek - 10 stuks - metaal afgeschermd

13%

korting

Nowlinq - Cat6 RJ45 Stekkers met doorsteek - 10 stuks - metaal afgeschermd

Thuisbezorgd

14,

95

12,

95

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 14

Toebehoren netwerk kopen bij Praxis

Als je thuis of op kantoor een verbinding wilt aanleggen met bijvoorbeeld een telefoonnetwerk, een ethernetwerk en je computer, heb je daar allerlei hulpmiddelen bij nodig. Praxis helpt je om een goede verbinding aan te leggen met een netwerk door hierin te voorzien. Zowel online als in de vele filialen van Praxis kun je bijvoorbeeld terecht voor netwerktoebehoren zoals kabels in verschillende lengtes en stekkers met diverse koppen. Deze helpen je bij het koppelen van verschillende apparaten waarmee je een netwerk tot stand brengt. Praxis heeft diverse varianten, die eenvoudig te monteren zijn. Wil je een netwerkverbinding die met een kabel tot stand is gebracht splitsen naar twee of zelfs vier verbindingen? Dan kun je gebruik maken van een 2-weg verdeler of een ethernethub. Dit kan leiden tot een ware wirwar van kabels onder je bureau, die niet altijd eenvoudig te herleiden zijn. Om dit eenvoudiger te maken, kun je goedkope en kleurrijke markeringshulzen kopen, zodat je de kabels beter uit elkaar kunt houden.

Optimaal genieten van je netwerkverbinding? Handige hulpmiddelen

Heb je eenmaal je netwerkverbinding tot stand gebracht, dan wil je waarschijnlijk meteen het internet op om te kijken wat je allemaal hebt gemist terwijl je even 'uit de lucht' was. Maak het jezelf gemakkelijk door een tablet of laptop desk aan te schaffen. Hiermee kun je op allerlei plekken comfortabel werken op een stevige ondergrond. Gebruik je een iPad om online te gaan, dan moet deze daarvoor natuurlijk wel voldoende opgeladen zijn. Zonder stroom alsnog geen verbinding! Deze handige USB- oplader kun je ook meteen gebruiken voor het opladen van je iPhone én iPod. Nu je een computer, router en oplader wilt kunnen inschakelen, heb je misschien wat extra stopcontacten nodig. Gebruik daarvoor deze handige tafelcontactdoos. Wil je nog meer stekkers kwijt, dan kies je voor deze 6-voudige variant.

Hoe ga je te werk bij het aanleggen van een netwerk?

Voordat je netwerktoebehoren gaat kopen, is het slim om te kijken welke apparaten je wilt koppelen en op welke plekken in huis je deze wilt gebruiken. Zo kun je inschatten hoe lang de netwerkkabels moeten zijn en of er eventueel ook verdelers, markeringshulzen of contactdozen nodig zijn. Vervolgens sluit je de kabelstekkers aan op de kabels en plug je deze in de apparaten. Stekkers in de stopcontacten en dan controleren of je verbinding hebt!

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten