Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Elektra
 4. Terug naar Kabelhaspels

Kabelhaspels

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Afwerking

  Merken

  Materiaal

  Verkocht door

  Kleur

  Kortingsacties

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
53 producten
Sorteren op:
i

Sencys haspel 25m 3G1.0 grijs

Sencys haspel 25m 3G1.0 grijs

Thuisbezorgd / Ophalen

38,

99
Perel Kabelhaspel, gebruik binnenshuis, 4 stopcontacten met randaarde, 50 m , H05VV-F 3G1.5 , Zwart

9%

korting

Perel Kabelhaspel, gebruik binnenshuis, 4 stopcontacten met randaarde, 50 m , H05VV-F 3G1.5 , Zwart

Thuisbezorgd

73,

99

66,

95

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Kabelhaspels koop je bij Praxis

Haspels zorgen er voor dat je kabels kunt gebruiken voor het overbruggen van een langere afstand. Bijvoorbeeld handig wanneer je werkt met een elektrisch apparaat dat niet draadloos werkt. Speciaal voor deze apparaten kun je de afstand verlengen door middel van een haspel. Het grootste voordeel hiervan is dat je flexibel bent in je werkruimte en daardoor meer bewegingsvrijheid hebt. Op één kabelbox kun je meerdere elektrische apparaten aansluiten omdat de haspel hier meerdere uitgangen voor heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een klopboormachine en een zaagmachine of een schuurmachine aansluiten op één kabelhaspel. Wanneer je het stroompunt niet meer nodig hebt rol je het snoer eenvoudig om de haspel, hierdoor bergt hij makkelijk op! 

Waar gebruik ik kabelhaspels voor en wat gebruik ik er bij?

Met een haspel maak je de afstand van de stroomkabel langer en kun je overal gebruik maken van elektrische apparaten zonder accu, bijvoorbeeld tijdens een feest, om te klussen in de tuin of op de camping in combinatie met een CEE-stekker. Wanneer het noodzakelijk is kun je ook meerdere van deze verlengingen op elkaar aansluiten om de afstand nog langer te maken. Een kabelbox is over het algemeen verkrijgbaar in diverse afstanden tot vijftig meter. Met drie boxen van vijftig meter kun je dus een afstand tot honderdvijftig meter overbruggen. Dat is voldoende om midden in een weiland een stroompunt te creëren! Een haspel biedt ruimte voor het snoer op een rol en is voorzien van een aantal stopcontacten. In de stopcontacten steek je de stekkers van de apparaten die je wilt gebruiken. Vervolgens rol je de stroomkabel uit tot de lengte die je nodig hebt en steek je deze in het vaste stopcontact in de muur. Nu heb je een mobiel stopcontact dat op een langere afstand van de daadwerkelijke stroombron kan worden gebruikt.

Bij Praxis bestel je haspels eenvoudig online!

Heb je een keuze gemaakt, waarbij je goed hebt nagedacht over de lengte van het snoer én of je hem binnen of buiten wil gebruiken? Dan bestel je bij Praxis eenvoudig jouw haspel online. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om ze te vergelijken in één van onze Praxis winkels. Wil je meer weten over het gebruik van haspels en verlengsnoeren? Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten