Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 2
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 3
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 4
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 5
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 6
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 7
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 8
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 9
SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit 10
Exclusief online

SecuFirst CWL401W/2 Met 7 inch monitor en 2x Draadloze Beveiligingscamera - Wit

  • Werkt ook zonder internet en mobiele telefoon
  • Als je wel wifi aansluit, dan werkt het ook met de mobiele app
  • 3 megapixel resolutie
  • Uitbreidbaar tot 4 cameras
  • Tot 300 meter draadloos bereik (open space)

Toon specificaties

249,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Beveiligingscamera's voor buitenSecuFirst producten

Productomschrijving

Ben je op zoek naar gemoedsrust en de mogelijkheid om je huis of bedrijf tot in detail te bewaken? Zoek niet verder! Met de SecuFirst CWL401W2 beveiligingssysteem – 7 inch touch monitor en 3 megapixel camera (2x), ben je altijd op de hoogte wat er in je huis gebeurt. Door de draadloze verbinding tussen scherm en camera, is dit systeem direct uit de doos te gebruiken. Wij hebben de producten al voor je ingeleerd. Stop de adapter van het scherm en de camera in het stopcontact, en je hebt direct beeld. Dat is pas echt plug and play! In het scherm leveren wij een gratis 32GB micro sd kaartje mee. Hiermee kun je niet alleen live meekijken op het scherm, maar ook de opgenomen beelden terug kijken. Een internet verbinding is dus niet nodig. Optioneel kun je wel het 7 inch scherm koppelen aan je eigen wifi. Op dat moment kun je niet alleen via het scherm de beelden live kijken, en opnames terug kijken, maar ook via onze gratis app, overal ter wereld.

Voordelen van de Set SecuFirst CWL401S2 / CWL401W2
- Plug and play. Steek de stroom in het stopcontact, je hebt direct beeld van de camera op de monitor.
- Internet / wifi is niet nodig. Ook zonder internet / wifi maakt de camera direct verbinding met de monitor, en neemt de beelden op.
- Internet / wifi is wel optioneel. Als je wel de wifi koppelt aan het scherm, dan kun je overal ter wereld met onze gratis app meekijken, en beelden terug kijken.
- De camera heeft een resolutie van 3 mega pixels. Dat is zeer scherm ten opzichte van andere producten in de markt die veelal maar 1 megapixel of soms 2 megapixel hebben.
- Mooi design scherm. Ons scherm is afgewerkt met mat zwart. De meeste schermen in de markt hebben een glanzende afwerking, waardoor deze er snel goedkoop uitzien.
- Touch scherm. Omdat het scherm, net als een tablet of telefoon kunt aanraken, kun je met je vingers het scherm bedienen. Andere systemen gebruiken een extra muis om op een scherm of monitor te werken.
- Vrijheid. Ondanks dat het scherm is uitgevoerd met een adapter, is deze wel mobiel. Verplaats eenvoudig het scherm door de adapter uit het stopcontact te halen, en plaats deze terug op een andere plaats. Zet het scherm weer aan en je hebt direct beeld. De instellingen blijven in het geheugen, ook als het scherm geen stroom krijgt. Wij zijn een beveiligingsbedrijf. Camera’s of schermen welke werken op een batterij in plaats van een adapter, zien wij als een “speeltje”. Dit heeft niets maar dan ook niets met veiligheid te maken.
- Uitbreiden. Dit systeem is uit te breiden met totaal 4 camera’s. Het maakt niet uit of je begint met 1 camera. Je kunt altijd uitbreiden, wij hebben de losse camera’s ook te koop.

Camera voordelen op een rijtje
- Weersbestendig, zowel voor binnen als buiten gebruik
- Super scherp 3 megapixel beeld
- Ingebouwde speaker en microfoon voor 2 weg audio
- Bewegingsdetectie opnames van alleen mens, dier en auto
- In alle mogelijke hoeken te monteren. De meegeleverde montage beugel kun je in alle hoeken laten draaien.
- Verkrijgbaar in de kleur zwart of wit.
- Uit te breiden tot 4 camera’s op 1 monitor.
- Beveiligd draadloos signaal. De draadloze encryptie is SHA256. Dit is 2x zo hoog dan normale A merk camera’s in de markt. Boven alles vinden wij als beveiligingsbedrijf dat uw beelden van u zijn. Niemand mag toegang daartoe krijgen, behalve uzelf.
- De maximale afstand tussen de camera en monitor is 300 meter, zonder muren. Concreet betekent dit in een huis een afstand van circa 25 tot 100 meter. Dit kunnen wij niet van te voren melden, dit ligt aan de isolatie materialen in de muren en de hoeveelheid staal welke er in uw huis/vloeren wordt gebruikt.
- Plug and play. De camera antenne verbind NIET met uw wifi, maar verbind rechtstreeks met de antenne van de monitor. Door deze techniek is dit systeem ook prima te gebruiken voor locaties waar geen internet beschikbaar is. Daarnaast kan de monitor zelf wel met wifi verbinden, alleen dan kun je ook gebruik maken van de app, overal ter wereld.

Monitor voordelen op een rijtje
- De monitor kan overal in uw huis of bedrijf geplaatst worden. Wilt u toch liever de monitor verplaatsen, dat kan. Plaats de adapter in een ander stopcontact, en u heeft weer beeld.
- De monitor werkt draadloos direct samen met de camera (De producten zijn door ons al voor u op elkaar ingeleerd). Hierdoor is het mogelijk dat u geen internet of wifi nodig heeft. Kies zelf of je wel of geen internet gebruikt. Met internet dan krijg je extra dat je ook op de app overal ter wereld beelden live kunt meekijken of terug kijken.
- De afwerking van het scherm is mat zwart. Dit geeft een zeer professionele uitstraling.
- In het scherm is een standaard verwerkt. Hierdoor kun je het scherm eenvoudig op een tafel, bureau of kast zetten.
- Kies zelf of het scherm continue beeld geeft, of stand-by (zwart beeld) en alleen aanspringt voor 60 seconden als de camera beweging heeft gezien.
- Opnames. Standaard leveren wij een 32GB micro sd kaart in de doos erbij. Je kunt de micro sd kaart vervangen tot maximaal 128GB. Is dit niet genoeg? Het scherm is uitgerust met een USB poort aan de achterzijde. Hierop kun je ook een externe harde schijf of usb stick plaatsen tot maximaal 2TB.
- Touch scherm. Bedien eenvoudig het scherm met je vingers, net als een mobiele telefoon of tablet.
- Kies zelf of het camera beeld volledig scherm vullend is of quad beeld. Quad beeld (2, 3 of 4 camera’s tegelijkertijd live meekijken) is alleen interessant als u 2, 3 of 4 camera’s heeft.

Geen abonnementskosten.
Wij als SecuFirst kennen geen Abonnementskosten. Na aankoop van de hardware, is alles daarna gratis, en blijft ook gratis!

Zowel overdag als 's nachts beelden bekijken
De camera (met een kijkhoek van 90°) zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat er in en om de woning aan de hand is. De beelden zijn in 3 megapixel te bekijken via het scherm, en via de Observer HD+ app indien je de wifi koppelt aan het scherm.

Nachtzicht
De camera is voorzien van infrarood LED's, en die zorgen ervoor dat je ook in het donker altijd duidelijke beelden hebt (tot maar liefst 20 meter).

Meeluisteren en terugpraten
Naast het bekijken van de live beelden en opnames, kun je door de ingebouwde microfoon en speaker, communiceren met de bezoeker. Dit kan zowel via het scherm, als via de app.

Babyfoon
Dit systeem is ook te gebruiken als baby monitor. Daarnaast is kun je uitbreiden met andere camera’s zodat het systeem multifunctioneel wordt. Als de kinderen ouder zijn, dan is het systeem perfect te gebruiken als beveiligingssysteem.

Observer HD+ App De Observer HD+ app is gratis te downloaden voor Android en Ios. Je kunt deze gemakkelijk vinden in de Google-Play store en de Apple store.

Garantie
Alle producten van SecuFirst worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Betrouwbaar en veilig
Wat jouw camera registreert is natuurlijk privé. Onze draadloze beveiliging is SHA256. Hierdoor zorg je ervoor dat hackers niet direct kunnen inloggen op jouw camera. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen Europese servers en apps die zijn beveiligd volgens de Europese normen.
Om uw veiligheid te kunnen garanderen werken wij niet samen met andere systemen. Op het moment dat beelden gekoppeld worden met apps, software of hardware van derde partijen, dan kunnen wij de veiligheid van u niet garanderen.
EAN:
  • 8719325304756

Specificaties

  • Algemeen
    Binnen/buitengebruik
    i
    Buiten, Binnen
    Type wifi-standaard
    Wireless B, Wireless G, Wireless N
    Type bewakingscamera
    Camerasysteem
    Operating systeem
    Android, iOS
  • Technische kenmerken
    Indicatie Wifi vereist
    UV-bestendig
    i
    Met opnamefunctie
    IR bereik camera
    20 m
    Met videorecorder
    Met microfoon
    Type montage elektrische benodigdheden
    Opbouw
    catspec_wifi_frequency
    2,4GHz
    Met nachtzicht
    IP-beschermingsklasse
    i
    Bescherming tegen alle stof; waterbestendig
    Frequentiebereik
    2.4 GHZ
    Kijkhoek in graden
    90
    Bewegingsdetectie
    Met LCD-indicator
    Met speaker
    Maximaal bereik
    300 m
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Wit

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten