1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & Installatiemateriaal
 3. Terug naar Beveiliging
 4. Terug naar Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Kortingsacties

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Met Wi-Fi

  Bedraad of draadloos

  Bezorg- en ophaalopties

  Energiebron

  IP-beschermingsklasse
  i

  Met Smart home technologie

  Met microfoon

  Met speaker

  Met videorecorder

85 producten
Sorteren op:

Avidsen HomeCam WR 1080p Full HD nachtzicht WiFi externe IP-camera

20%

korting

Avidsen HomeCam WR 1080p Full HD nachtzicht WiFi externe IP-camera

Beveiligingscamera's voor buiten

Praxis Plus prijs

69,

99

55,

99
Foscam beveiligingsset FN7108W-B4-1T WiFi

Alleen online

20%

korting

Foscam beveiligingsset FN7108W-B4-1T WiFi

Beveiligingscamera's voor buiten

Praxis Plus prijs

419,

-

335,

20

per stuk(s) 83,80

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen

Een goede beveiligingscamera koop je bij Praxis

Camerabeveiliging zorgt ervoor dat een terrein of gebouw extra wordt beveiligd, net als met een anti-klimstrip en raambeveiliging. Bij Praxis heb je de mogelijkheid om goedkope beveiligingscamera's te bestellen en te kopen. Afhankelijk van het type gebouw of terrein dat je wilt voorzien van een camera, heb je de keuze uit verschillende soorten. Wil je de camera bijvoorbeeld koppelen aan het internet zodat je de beelden overal terug kan zien? Dan zijn er diverse IP-camera's beschikbaar. We hebben beveiligingscamera's voor binnen en voor buiten, daarnaast kan je ook gaan voor een dummy camera. Deze zijn niet van het echt te onderscheiden en dragen dus bij aan de veiligheid. Zorg ook voor een goede beveiliging en bestel je beveiligingscamera gemakkelijk en snel!

De camera's

De beveiligingscamera's die je bij Praxis kunt kopen zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn ze duurzaam en voorzien ze jou van de juiste beveiliging. Deze goedkope beveiligingscamera's zijn makkelijk aan te sluiten zodat je voor de montage geen monteur nodig hebt. Verbeter de beveiliging door de beveiligingscamera's te bestellen in combinatie met Smartwares deur/raam contacten. Deze alarmsystemen zorgen ervoor dat er een geluid klinkt zodra een deur of raam wordt geopend. Hang de camera's gemakkelijk op met de Altrex huishoudtrap Double Decker 6-treeds. Deze huishoudtrap zorgt ervoor dat je op een makkelijke en veilige manier de camera's kan ophangen een klaar voor gebruik kan maken. De beveiligingscamera's die je bij Praxis kan kopen zijn te verkrijgen in diverse camouflerende kleuren zoals zwart en grijs zodat ze niet zo snel op zullen vallen.

De beveiligingscamera's bekijken

Je hebt de mogelijkheid om de beveiligingscamera's online te bestellen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog enkele vragen hebt over de camera's of advies wilt inwinnen met betrekking tot het plaatsen van de camera's en de functionaliteiten. Hiervoor kan je altijd terecht in een van onze filialen. Wij voorzien je graag van advies op maat zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je pand of gebouw op de juiste manier wordt beveiligd met de beveiligingscamera's die je bij ons kan kopen. Je krijgt dan ook meteen een beeld van de camera's zodat je een voorstelling kan maken van waar je deze zou willen plaatsen. Samen met jou zorgen we graag voor de veiligheid.