Filteren

 • Categorieën
 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Met Smart home technologie
 • Kortingsacties
 • Binnen/buitengebruik
 • Type slot
 • Bereik
 • Type alarmsysteem
1019 producten

Speciale aanbiedingen met Praxis Plus

Log in of meld je gratis aan om te profiteren van alle Praxis Plus aanbiedingen en extra voordelen
Smartwares dummy koepelcamera CS88D
Tijdelijk uitverkocht
Smartwares dummy koepelcamera CS88D
Dummy beveiligingscamera's
AXA combi-uitzetter RVS wit
AXA combi-uitzetter RVS wit
Raamuitzetters
Honeywell waterdichte vuurbestendige koffer
25% korting
Honeywell waterdichte vuurbestendige koffer
Kluizen
COMBI-UITZETTER WIT
COMBI-UITZETTER WIT
Raamuitzetters
SecuMax raamuitzetter binnendraaiend
Op bestelling
SecuMax raamuitzetter binnendraaiend
Raamuitzetters

Beveiliging voor om je huis

Wil je jouw huis beter beveiligen? Goede beveiliging zorgt ervoor dat jouw woning voor inbrekers een stuk minder aantrekkelijk wordt. Daarom is het ook niet vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor een goed alarmsysteem. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een alarmsysteem dat de beveiligde ruimte controleert op beweging. Detecteert de bewegingssensor iets dat beweegt in deze ruimte, dan gaat het alarm af. Zeker in combinatie met buitenverlichting met bewegingssensoren en natuurlijk goede sloten op je ramen en deuren, zorgt een alarm voor een goede beveiliging. Wil je meer dan een bewegingsalarm? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een beveiliging met camera’s? Of wil je een alarmset, die gelijk alles beveiligd en die gemakkelijk te bedienen is met je smartphone? Ook dan kun je de juiste alarmsystemen bij Praxis vinden. Online vind je alle beveiligingsproducten, die we voor je hebben, netjes bij elkaar.

Jouw beveiliging online kopen bij Praxis

Ga je voor een draadloze beveiligingscamera voor buiten? Ben je juist op zoek naar deur en raam contactalarm? Wil je graag een buitensirene aanschaffen? Kies je voor een uitgebreid alarmsysteem? Of wil je verschillende soorten beveiliging combineren? Bij Praxis vind je het. Niet alleen in de winkel. Ook online hebben wij al onze producten voor je staan, met uitgebreide beschrijvingen. Ook je beveiliging kun je dus gewoon online kopen. Wij bezorgen je bestelling dan netjes bij je thuis.

Informatie over beveiliging

Wil je eerst meer informatie over hoe je het beste jouw huis kunt beveiligen? Of heb je vragen over de slimme installatie van bijvoorbeeld buitencamera’s of alarmsystemen? Kom dan gewoon even langs in de winkel. Wij nemen graag de tijd om je de verschillende alarmsystemen uit te leggen. En al je vragen over beveiliging te beantwoorden. Of kijk op voordemakers.nl, hier vind je diverse stappenplannen voor het beveiligen van je woning.