Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100 2
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100 3
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100 4
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100 5
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100 6
Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100 7
Exclusief online

Eufy buitenverlichting met camera bedraad S100

  • Alles-in-één wandlamp en camera: een naadloos geïntegreerde camera en lamp om de buitenkant van je huis te bewaken en tot 30 meter ver te verlichten met een helderheid van 1.200 lumen - waardoor je een sterker gevoel van veiligheid krijgt in de donkerste nachten. Kies het perfecte helderheidsniveau voor je ruimte, met de helderheidsinstelling die vergelijkbaar is met een Eufy schijnwerpercamera.
  • Zie in 2K HD in een breed gezichtsveld: zie de live feed en beelden in volledig 2K HD nachtzicht in kleur, zodat je nooit een detail mist. De Eufy Wired Wall Light Cam heeft een grote camerasensor zodat je bezoekers van kop tot teen kunt zien, je auto op de oprit kunt zien staan en leveringen aan de deur kunt controleren.
  • AI slimme verlichting: het licht kan handmatig worden in- en uitgeschakeld, via een timer, bewegingsactivering, Amazon Alexa of Google Voice Assistant. Je kunt zelfs plannen dat de verlichting automatisch wordt in- en uitgeschakeld op basis van de plaatselijke zonsondergang en zonsopgang. Bovendien hebben de LED's een bereik van bijna een miljoen kleuren - ideaal om het licht te personaliseren voor speciale gelegenheden.
  • Intelligente AI-detectie: de camera heeft 2 PIR-sensoren zodat hij beweging op 30 meter afstand kan detecteren en je een melding in realtime kan sturen. Je kunt ook de Eufy Security app gebruiken om met mensen te praten via 2-weg audio, de 105dB sirene te laten loeien en felle lichten te activeren om indringers af te schrikken, waar je ook bent.
  • Geen maandelijkse kosten: Eufy Wall Light Cam is een eenmalige aankoop zonder maandelijkse kosten of verborgen kosten. Alles gebeurt op schijf voor volledige veiligheid. Met de ingebouwde EMMC kunnen gebeurtenisbeelden lokaal tot 25 dagen worden opgeslagen. Bovendien kun je de lokale opslag uitbreiden tot 16TB met Homebase 3 om jaren aan opnames te bewaren.

Toon specificaties

179,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Beveiligingscamera's voor buitenEufy producten

Productomschrijving

Alles-in-één wandlamp en camera

Een perfect geïntegreerde camera en lamp bewaken de buitenkant van je huis en verlichten ruimtes tot op 10 meter afstand met 1200 lumen licht, waardoor je 's nachts een groter gevoel van veiligheid hebt. Je kunt ook de gewenste helderheid kiezen met de dimoptie.

Bekijk 2K HD in een breed gezichtsveld

Bekijk de live feed en nachtzichtbeelden in 2K HD-kleur, zodat je nooit een detail mist. De Eufy S100 lamp + camera heeft een grote camerasensor, zodat je bezoekers van top tot teen kunt zien, je auto op de oprit kunt zien en leveringen aan de deur kunt controleren.

AI Smart Lighting

Je kunt de verlichting handmatig in- en uitschakelen via een timer, bewegingsactivering, Amazon Alexa of de stemassistent van Google. Je kunt zelfs programmeren dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat bij zonsondergang en zonsopgang. Bovendien hebben de LED's een bereik van bijna een miljoen kleuren, wat ideaal is om de verlichting te personaliseren voor speciale gelegenheden.
EAN:
  • 194644122904

Specificaties

  • Algemeen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
  • Technische kenmerken
    Hoogte
    40 cm
    Breedte
    12.4 cm
    Kijkhoek in graden
    135
    Met microfoon
    Bewegingsdetectie
    Met nachtzicht
    IP-beschermingsklasse
    i
    IP67
    Diepte
    11 cm
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Wit

Alternatieven

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten