image_1

Qnect camera WiFi batterij IP54

 • Draadloze installatie
 • Ful HD-resolutie voor zeer heldere beelden
 • Batterij gevoed en makkelijk te herladen dankzij de magnetische basis
 • Bekijk wat er gebeurt aan je voordeur je Qnect Home applicatie
 • Ingebouwde microfoon : hoor wat er gebeurt terwijl je live beeld ziet

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Met deze Qnect Home batterij-gevoede buitencamera weet je altijd wat er rondom je huis gebeurt. Zodra de camera beweging detecteert krijg je een melding op je smartphone. Je kan vervolgens het beeld van je tuin live zien en horen wat er gaande is, ook wanneer je zelf niet thuis bent.

De Qnect home WiFi camera biedt 100% flexibiliteit dankzij de waterdichte behuizing (IP54), kabelvrije oplossing met batterijen en een magnetische basis waardoor je de camera volledig draadloos kunst installeren en herladen. De Full HD (1080p) beelden worden opgenomen op een MicroSD (niet inbegrepen) of in een optionele cloudopslag.

Alles wat je nodig hebt is je bestaande WiFi netwerk om je camera te installeren en te verbinden. Laad de camera elke 3 tot 6 maanden op (op basis van de installatie-bewegingsdetectie-instelling en opslagtype), monteer hem binnen of buitenshuis en je bent klaar voor gebruik!

Dankzij de 100° kijkhoek en ingebouwde PIR-sensor voor nauwkeurige bewegingsdetectie ben je zeer goed beveiligd. Wanneer de sensor wordt geactiveerd begint de camera automatisch met opnemen en ontvang je een melding op je smartphone. Op je telefoon kun je een haarscherp beeld zien en horen wat er aan de hand is in of rond je huis. De camera beschikt ook over een nachtzicht met een bereik van 5 meter.

Je kan de camera eenvoudig monteren op elke gewenste locatie dankzij de magnetische basis (zolang de WiFi-verbinding stabiel genoeg is). Combineer deze buitencamera eenvoudig met andere Qnect Home producten samen in één app, zonder het gedoe van ingewikkelde installaties. Deze camera is bijvoorbeeld goed te combineren met Qnect Home lampen of een slimme stekker die ingeschakeld worden bij bewegingsdetectie. Zo maak je je huis nog veiliger!

EAN: 5412748731637

Specificaties
 • Algemeen
  Bereik
  10 m
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Kunststof
  Bewegingsdetectie
  Ja
  Met nachtzicht
  Ja
  Met speaker
  Ja
  Aantal resolutie hoog
  1080
  Kijkhoek in graden
  100
  Met microfoon
  Ja
  Met videorecorder
  Ja
  Aantal resolutie breed
  1080
  IP-beschermingsklasse
  IP54
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit
 • Gebruiksgemak
  Bevestiging/aanbreng methode
  Magnetische sluithaak
  Met Smart home technologie
  Ja
  Bedraad of draadloos
  Draadloos
  Draadloos protocol
  Wifi
  Herlaadbare accu/batterij
  Ja
 • Accessoires
  Multischerm
  Ja

Alternatieven