Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
Weekend make-over header

2 dagen en 5 klustips

Iedere week geeft stylist Souraya een complete make-over aan een ruimte in huis, samen met de bewoners. In slechts twee dagen en met vijf klustips, laat Souraya zien dat een make-over niet veel tijd, geld of moeite hoeft te kosten.

Iedere week geeft stylist Souraya een complete make-over aan een ruimte in huis, samen met de bewoners. In slechts twee dagen en met vijf klustips, laat Souraya zien dat een make-over niet veel tijd, geld of moeite hoeft te kosten.

Ga snel naar

Weekend Make-over: Badkamer

In de laatste aflevering van dit seizoen is Souraya te gast bij Jasmijn in Utrecht. De kleine badkamer van Jasmijn is verouderd en er is geen ruimte voor persoonlijke spullen. Souraya legt samen met Jasmijn een nieuwe stenen vloer ‘Beachstone’ en verft de muren en plafond in een zachte kleur. Hiermee wordt een fijn welness gevoel gecreëerd. De spiegel die er hangt heeft ze omgetoverd in een eyecatcher waar Jasmijn ook haar verzorgingsproducten in kwijt kan.

Bekijk de aflevering
Weekend Make-over: Badkamer

Producten uit deze aflevering

Aan de slag met je eigen Weekend Make-Over

Stappenplan

Zo verf je een badkamer

Stappenplan

Zo monteer je een (waterbesparende) doucheset

Stappenplan

Zo verf je een houten kast

Stappenplan

Zo maak je een lattenwand

Stappenplan

Hoe leg ik vloertegels?

Stappenplan

Hoe kan ik een wand tegelen?

Bekijk alle afleveringen

Weekend Make-Over keuken gemist

Aflevering 1: Keuken

In deze aflevering maakt Souraya van een statische witte keuken een warme én functionele ruimte. Vooral het gebrek aan ruimte was voor de bewoners een van de grootste ergernissen. Niet alleen heeft Souraya daar een mooie oplossing voor gevonden, ook heeft ze een compleet nieuwe look gecreëerd door de keukenkastjes te wrappen. Bekijk de aflevering hier!

bekijk deze aflevering
Weekend Make-Over kinderkamer gemist

Aflevering 2: Kinderkamer

Souraya helpt in de tweede aflevering Wendy en Anass met de kinderkamer van hun zoontje Zayn. Hun zoontje van anderhalf kan helaas niet slapen in de kamer die Wendy en Anass voor ogen hadden. Ze denken dat de grote kamer geborgenheid mist en schakelen hiervoor de hulp van Souraya in.

Weekend Make-Over Woonkamer gemist

Aflevering 3: Woonkamer

Souraya gaat in deze aflevering aan de slag met de woonkamer van Vincent. De woonkamer mist sfeer en Vincent weet zelf niet goed zo hoe hij het moet inrichten. Souraya weet hier wel raad mee en tovert de woonkamer in 2 dagen om tot een sfeervolle en knusse ruimte.

WMO badkamer gemist

Aflevering 4: Slaapkamer

Souraya gaat aan de slag met de slaapkamer van Stella. Stella houdt van vintage en kleur, maar ze heeft nog geen manier gevonden om dit terug te laten komen in de slaapkamer. In deze aflevering upcycled Souraya een kast en creëert ze meer ruimte door de hoogte in te gaan.

Producten uit eerdere afleveringen

souraya

Dit is Souraya

Souraya startte op twintigjarige leeftijd haar eigen onderneming Binti Home voor interieurontwerp en styling. Al 14 jaar runt ze een interieur platform waar ze al haar kennis, expertise én inspiratie deelt op het gebied van interieur, inrichten en styling. Naast stylen is Souraya ook dol op maken. Ze ontwerpt en bouwt bijvoorbeeld roomdividers en inbouwkasten, en geeft ook graag oude meubels een tweede kans door ze te upcyclen. Met verschillende cursussen en workshops, leert ze haart volgers om zelf ook in huis aan te slag te gaan.

Voor de Makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2023 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten