Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Bouwstoffen
 4. Terug naar Vloeregaliseermiddel

Vloeregaliseermiddel

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Kortingsacties

  Verkocht door

  Prijs (€)

  tot

  Merken

3 producten
Sorteren op:
i

Weber egalisatie 20kg

Weber egalisatie 20kg

Thuisbezorgd / Ophalen

Vaste lage prijs

29,

99

per kg 1,50

Vloeregaliseermiddel kopen bij Praxis

Ga je een nieuwe vloer leggen? Dan heb je bij Praxis de keuze uit een ruim assortiment aan vloerbekleding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor laminaat, parket, linoleum, tegels of vloerbedekking van textiel. Deze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Ook je persoonlijke smaak speelt natuurlijk een rol bij het selecteren van de meest geschikte vloer. Waar je keuze ook op valt, je hebt in vrijwel alle gevallen vloeregaliseermiddel nodig om een mooi, vlak eindresultaat te bereiken. Al deze vormen van vloerbekleding komen nu eenmaal het beste tot hun recht als ze gelegd worden op een egale ondervloer. Het loont dus zeker de moeite om je te verdiepen in een goede voorbereiding voordat je de vloer zelf gaat leggen en om te investeren in de juiste hulpmiddelen. Bij Praxis kun je terecht voor verschillende soorten vloeregaliseermiddel. Egalisatiemortel is een goede basis onder verschillende soorten vloerbedekking. Praxis heeft hiervan meerdere varianten in de aanbieding, waaronder een stofarme. Deze is onder andere vriendelijker voor je luchtwegen. In sommige ruimtes, zoals de schuur en de garage, is het niet altijd nodig om over een onderlaag van vloeregaliseermiddel nog een andere soort vloerbedekking te leggen. Wat je wel kunt doen, is deze voorzien van een speciale beschermende toplaag met speciaal hiervoor bestemde vloercoat. In de winkels en op de website van Praxis vind je er een die goed samengaat met de egalisatiemortel.

Vloeregaliseermiddel aanbrengen - wat heb je hierbij nodig?

Ga je aan de slag met het egaliseren van je vloeren, dan is het verstandig om hierbij enkele specifieke hulpmiddelen te gebruiken. Egalisatiemortel moet aangemaakt worden met water en vervolgens goed worden geroerd tot een egale substantie. Bij dit proces komt een grote, stevige metselkuip goed van pas. Als je de egalisatiemortel eenmaal op de vloer hebt gegoten, kun je met een vloerspaan de vloer nog beter glad krijgen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdens het werken wat mortel knoeit op een plek waar het niet hoort. Dan kun je gebruik maken van cement- en mortelresten verwijderaar. Gebruik handschoenen om je huid te beschermen als je hiermee werkt.

Aan de slag: enkele tips

Vloeregaliseermiddelen moet je mengen voordat je ermee kunt werken. Daarna kunnen ze snel uitharden, dus meng niet een te grote hoeveelheid in een keer. Werk van het verste punt in de kamer naar de uitgang.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten