Laminaat

Laminaat leggen: tips en informatie

Laminaat leggen? Zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de klus begint. Praxis geeft jou alle informatie die je moet weten over laminaat.

Lees meer
Vergelijk producten (0)
 • Laminaat wit eiken 3,25m²

  Dit wit eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken en het wordt verkocht per pak 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het uitermate geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het wit eiken laminaat heeft een garantie van acht jaar.

  Vergelijk dit product
  22.72
  16.22
 • Laminaat light grey oak 2,48m²

  Met het laminaat light grey oak met v-groef creëer je een authentieke woonomgeving. Het laminaat is van goede kwaliteit en is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het wordt verkocht per pak van 2,48m² en heeft een dikte van 7mm. Je krijgt 15 jaar garantie op het laminaat.

  Vergelijk dit product
  34.55
  19.74
 • Laminaat bruin eiken 3,25m²

  Dit bruin eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken.

  Het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het laminaat heeft 8 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  22.72
  16.22
 • Laminaat eiken modern grijs 2,47m²

  Laminaat eiken modern is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2. 

  Vergelijk dit product
  34.55
  19.74
 • Laminaat caramel eiken 2,47m²

  Laminaat caramel eiken is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2.

  Vergelijk dit product
  34.56
  19.74
 • Quick-Step laminaat Moderato patina wit eiken 1,82m²

  Quick-Step laminaat Patina wit eiken is laminaat uit de Moderato-serie van Quick-Step. Deze serie bestaat uit traditionele laminaatvloeren zonder een V-groef. Het Uniclic systeem zorgt voor een vlotte installatie. Voor de de diverse laminaten uit deze serie zijn bijpassende plakplinten en hoge plinten verkrijgbaar. Dit Quick-Step laminaat is geschikt voor gebruik in het gehele huis en verkrijgbaar in een pak van 1,824m2.

  Vergelijk dit product
  39.20

Laminaat bij Praxis

Het laminaat in jouw stijl


Weet je hoe belangrijk je vloer is voor de sfeer in huis? Met een mooie laminaatvloer kun je gelijk de juiste sfeer in je kamer brengen. Kies jouw laminaat dus heel zorgvuldig! Dat gaat heel eenvoudig met de enorme keuze die je bij Praxis hebt. Wil je de warmte van een eiken laminaat en de stijl van een v-groef? Of is een stoer en modern laminaat met steigerhout veel meer in jouw straatje? Bij Praxis vindt je het, ook online!

Online laminaat kopen


Bij Praxis kun je niet alleen in onze winkels al het laminaat bekijken dat we voor je hebben. Ook online hebben we alle klikvloeren netjes voor je op een rijtje staan, met duidelijke beschrijving. En niet alleen je laminaat kiezen kun je gemakkelijk online doen. Ook kun je op onze site gelijk de vloer bestellen die je wilt hebben. Zo is jouw laminaat kopen pas echt gemakkelijk. Want wij bezorgen alle pakketten laminaat netjes bij je thuis. Geen gesjouw met de zware pakken laminaat dus! En natuurlijk kun je gelijk je ondervloer mee bestellen. Of de plinten en laminaatsnijder meteen ook online kopen met je laminaat.

Laminaat aanbieding


Laminaat kopen is ook nog eens extra voordelig bij Praxis. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op laminaat. Vrijwel elke week vind je in onze winkels en op de website dan ook een goede laminaat aanbieding. Met een goede laminaat aanbieding van bijvoorbeeld 30% korting wordt laminaat aanschaffen voor je woning extra voordelig. Bezoek de winkel of onze website om te kijken wat de laminaat aanbieding van deze week is.

Alles over laminaat leggen


Heb je vragen over welk laminaat met vloerverwarming gecombineerd kan worden? Wil je laminaat in visgraat leggen of wil je graag advies over de ondervloer? Kom naar een van onze Praxis winkels. Hier staan onze medewerkers voor je klaar, die echt wat van laminaat weten en ook handige tips voor het leggen van laminaat voor je hebben. Wil je liever gebruik maken van onze klusservice, zodat het laminaat gelegd wordt door een professional? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.