Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Laminaat

Laminaat leggen: tips en informatie

Laminaat leggen? Zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de klus begint. Praxis geeft jou alle informatie die je moet weten over laminaat.

Lees het koopadvies

Laminaat kopen bij Praxis

Het kliklaminaat in jouw stijl

Weet je hoe belangrijk je vloer is voor de sfeer in huis? Met een mooie laminaatvloer kun je gelijk de juiste sfeer in je kamer brengen. Kies jouw laminaat dus heel zorgvuldig! Dat gaat heel eenvoudig met de enorme keuze die je bij Praxis hebt. Wil je de warmte van een eiken laminaat en de stijl van een v-groef? Of is een stoer en modern kliklaminaat met steigerhout veel meer in jouw straatje? Of toch liever een houten vloer? Bij Praxis vindt je het, ook online! Op onze informatiepagina worden alle vragen over laminaat beantwoord, bijvoorbeeld hoe je laminaat legt en voor welk laminaat je het best kunt kiezen. 

Online laminaat kopen

Bij Praxis kun je niet alleen in onze winkels al het kliklaminaat bekijken dat we voor je hebben. Ook online hebben we alle klikvloeren netjes voor je op een rijtje staan, met duidelijke beschrijving. En niet alleen je laminaat kiezen kun je gemakkelijk online doen. Ook kun je op onze site gelijk de vloer bestellen die je wilt hebben. Zo is jouw laminaat kopen pas echt gemakkelijk. Want wij bezorgen alle pakketten kliklaminaat netjes bij je thuis. Geen gesjouw met de zware pakken laminaat dus! En natuurlijk kun je gelijk je ondervloer mee bestellen. Of de plinten en laminaatsnijder meteen ook online kopen met je kliklaminaat.

Laminaat aanbieding

Laminaat kopen is ook nog eens extra voordelig bij Praxis. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op laminaat. Vrijwel elke week vind je in onze winkels en op de website dan ook een goede laminaat aanbieding. Met een goede laminaat aanbieding van bijvoorbeeld 30% korting wordt kliklaminaat aanschaffen voor je woning extra voordelig. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de laminaat aanbieding van deze week is.

Alles over laminaat leggen

Heb je vragen over welk kliklaminaat met vloerverwarming gecombineerd kan worden? Wil je graag advies over de ondervloer? Of welke plinten bij jouw laminaat horen? Kom naar een van onze Praxis winkels. Hier staan onze medewerkers voor je klaar, die echt wat van kliklaminaat weten en ook handige tips voor het leggen van laminaat voor je hebben. Wil je liever je laminaat laten leggen? Bekijk dan onze laminaat legservice.