Laminaat

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Laminaat wit eiken 3

  Laminaat wit eiken 3,25m²

  Dit wit eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken en het wordt verkocht per pak 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het uitermate geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het wit eiken laminaat heeft een garantie van zeven jaar.

  Vergelijk dit product
  22.72
  20.54
 • Afbeelding van Laminaat century wood cocktail 2

  Laminaat century wood cocktail 2,48m²

  Dit century wood cocktail laminaat ziet er uit als een assortiment van sloophout en is door de dikte van 7mm geschikt voor intensief gebruik door het gehele huis. Het laminaat wordt geleverd per pakken van 2,48m2 en heeft een garantie van 15 jaar. Door het kliksysteem is het laminaat eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  24.78
 • Afbeelding van Laminaat bruin eiken 3

  Laminaat bruin eiken 3,25m²

  Dit bruin eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken.

  Het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het laminaat heeft 7 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  22.72
  20.54
 • Afbeelding van Laminaat caramel eiken 2

  Laminaat caramel eiken 2,47m²

  Laminaat caramel eiken is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2.

  Vergelijk dit product
  34.56
 • Afbeelding van Laminaat eiken modern grijs 2

  Laminaat eiken modern grijs 2,47m²

  Laminaat eiken modern is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2. 

  Vergelijk dit product
  34.55
 • Afbeelding van Laminaat Trondheim

  Laminaat Trondheim

  Laminaat Trondheim is ideaal voor elke moderne woonkamer of slaapkamer! Door het stijlvolle design maakt het van jouw huis direct jouw thuis. Het laminaat wordt geleverd per pakken van 2,48m2 en heeft een garantie van 15 jaar. Door het kliksysteem is het laminaat eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  24.78
 • Afbeelding van Sencys laminaat Original Kiev 2

  Sencys laminaat Original Kiev 2,48m²

  De Original laminaatlijn van Sencys is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Dit laminaat beschikt niet over een V-groef. Original Sencys laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in verschillende decors en heeft bijpassende plinten.

  Vergelijk dit product
  27.26
  25.88