Laminaat

Laminaat: tips & advies

Bekijk hier alles dat je moet weten over het laminaat en hoe je het moet leggen. Praxis biedt tips en advies, maar ook video's en stappenplannen.

Meer informatie
Vergelijk producten (0)
 • Laminaat wit eiken 3,25m²

  Dit wit eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken en het wordt verkocht per pak 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het uitermate geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het wit eiken laminaat heeft een garantie van acht jaar.

  Vergelijk dit product
  22.72
 • Laminaat century wood cocktail 2,48m²

  Dit century wood cocktail laminaat ziet er uit als een assortiment van sloophout en is door de dikte van 7mm geschikt voor intensief gebruik door het gehele huis. Het laminaat wordt geleverd per pakken van 2,48m2 en heeft een garantie van 15 jaar. Door het kliksysteem is het laminaat eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  24.78
 • Laminaat bruin eiken 3,25m²

  Dit bruin eiken laminaat van goede kwaliteit is geschikt voor iedere slaap- en hobbykamer. Het laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit eiken of bruin eiken.

  Het wordt verkocht per pak à 3,25m2. Daarnaast heeft dit laminaat een dikte van 6mm, wat het geschikt maakt voor de slaap- en hobbykamer. Het laminaat heeft 8 jaar garantie.

  Vergelijk dit product
  22.72
 • Laminaat Trondheim 2,48m2

  Laminaat Trondheim is ideaal voor elke moderne woonkamer of slaapkamer! Door het stijlvolle design maakt het van jouw huis direct jouw thuis. Het laminaat wordt geleverd per pakken van 2,48m2 en heeft een garantie van 15 jaar. Door het kliksysteem is het laminaat eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  24.78
 • Laminaat caramel eiken 2,47m²

  Laminaat caramel eiken is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2.

  Vergelijk dit product
  34.56
 • Laminaat eiken modern grijs 2,47m²

  Laminaat eiken modern is geschikt voor intensief woongebruik. Het laminaat heeft een dikte van 7mm, is geschikt voor vloerverwarming en beschikt over een V-groef. De V-groef voorkomt onregelmatigheden tussen de laminaatplanken waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt van het hout. Het laminaat wordt geleverd per pak van ca. 2,47m2. 

  Vergelijk dit product
  34.55
 • Sencys laminaat Emotion Milano 2,48m²

  De Emotion laminaatlijn van Sencys is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Door de tweezijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. Emotion Milano Sencys laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in zes verschillende decors en heeft bijpassende plinten.

  Vergelijk dit product
  34.70
 • Sencys laminaat Large Porto 2,53m²

  De Large laminaatlijn van Sencys is te gebruiken voor het gehele huis. Large Porto Sencys laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in drie verschillende decors en heeft bijpassende plinten.

  Vergelijk dit product
  63.15

Laminaat bij Praxis

Het laminaat in jouw stijl
Weet je hoe belangrijk je vloer is voor de sfeer in huis? Met een mooie laminaatvloer kun je gelijk de juiste sfeer in je kamer brengen. Kies jouw laminaat dus heel zorgvuldig! Dat gaat heel eenvoudig met de enorme keuze die je bij Praxis hebt. Wil je de warmte van een eiken laminaat en de stijl van een v-groef? Of is een stoer en modern laminaat met steigerhout veel meer in jouw straatje? Bij Praxis vindt je het, ook online!

Online laminaat kopen
Bij Praxis kun je niet alleen in onze winkels al het laminaat bekijken dat we voor je hebben. Ook online hebben we alle klikvloeren netjes voor je op een rijtje staan, met duidelijke beschrijving. En niet alleen je laminaat kiezen kun je gemakkelijk online doen. Ook kun je op onze site gelijk de vloer bestellen die je wilt hebben. Zo is jouw laminaat kopen pas echt gemakkelijk. Want wij bezorgen alle pakketten laminaat netjes bij je thuis. Geen gesjouw met de zware pakken laminaat dus! En natuurlijk kun je gelijk je ondervloer mee bestellen. Of de plinten en laminaatsnijder meteen ook online kopen met je laminaat.

Laminaat aanbieding
Laminaat kopen is ook nog eens extra voordelig bij Praxis. Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op laminaat. Vrijwel elke week vind je in onze winkels en op de website dan ook een goede laminaat aanbieding. Met een goede laminaat aanbieding van bijvoorbeeld 30% korting wordt laminaat aanschaffen voor je woning extra voordelig. Bezoek de winkel of onze website om te kijken wat de laminaat aanbieding van deze week is.

Alles over laminaat leggen
Heb je vragen over welk laminaat met vloerverwarming gecombineerd kan worden? Wil je laminaat in visgraat leggen of wil je graag advies over de ondervloer? Kom naar een van onze Praxis winkels. Hier staan onze medewerkers voor je klaar, die echt wat van laminaat weten en ook handige tips voor het leggen van laminaat voor je hebben. Wil je liever gebruik maken van onze klusservice, zodat het laminaat gelegd wordt door een professional? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.