Scan, en bekijk het stappenplan op praxis.nl

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Bouwstoffen
 4. Terug naar Reparatiemiddelen

Reparatiemiddelen

Filteren


Sorteren op:
i

  Bezorg- en ophaalopties

  Binnen/buitengebruik
  i

  Merken

  Kleurfamilie

  Materiaal van doeloppervlak

  Flexibel

  Verkocht door

  Minimale beoordeling

  Prijs (€)

  tot
18 producten
Sorteren op:
i

Weber beton reparatieset 5kg

Weber beton reparatieset 5kg

Thuisbezorgd / Ophalen

22,

89

Reparatiemiddelen kopen bij Praxis

Heb je een eigen huis, dan weet je waarschijnlijk wel dat hier altijd wel iets aan moet gebeuren. Door slijtage of verweer, door gebruik of de elementen, zullen bepaalde onderdelen van je woning eens in de zoveel tijd wat onderhoud nodig hebben. Praxis heeft een ruim assortiment aan reparatiemiddelen voor allerlei toepassingen. Moeten je ramen en kozijnen een beurt hebben, dan kun je in de winkels van Praxis of online terecht voor onder andere stopverfvervanger en houtrotstop. Krassen in hout kun je onder andere herstellen met houtreparatiemiddelen van bijvoorbeeld Albastine. Ook voor reparatiemiddelen voor materialen zoals beton, plamuur, steen en polyester ben je bij Praxis aan het juiste adres. Je vindt hier ook varianten voor bijvoorbeeld je sanitair en je vloeren. Deze diverse middelen zijn verkrijgbaar in allerlei verpakkingen, die vaak goed aansluiten bij hun toepassing. Voor het meer precieze, fijnere werk zijn er bijvoorbeeld diverse handige sprays verkrijgbaar. Praxis heeft verschillende geavanceerde reparatiemiddelen beschikbaar, die bijvoorbeeld heel snel drogen. Daardoor kun je er snel overheen verven en loopt je klus dus weinig vertraging op. Bekijk snel het hele assortiment en kies het juiste reparatiemiddel voor jouw onderhoudsklus!

Reparatiemiddelen gebruiken - wat heb je hierbij nodig?

Het ene reparatiemiddel is het andere niet. De soort die je kiest, beïnvloedt ook de hulpmiddelen die je nodig hebt om de klus te klaren. Ga je bijvoorbeeld beton of voegen repareren? Dan heb je hierbij zeer waarschijnlijk een metselkuip en een spackmes nodig. Een reparatiemiddel in de vorm van een spray is meestal zonder hulpmiddelen klaar voor gebruik. Hierbij kun je echter wel wat hulpmiddelen gebruiken om te zorgen dat je veilig kunt klussen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een veiligheidsbril om te voorkomen dat je nevel in je ogen krijgt. Met een fijnstofmasker bescherm je je luchtwegen. Ga je werken met agressieve afbijtmiddelen om restjes cement of beton te verwijderen voor je iets kunt repareren? Vergeet dan niet om handschoenen te dragen! Heb je reparatiemiddel aangebracht en wil je dit mooi egaal maken voordat je er overheen gaat verven? Dan heb je hiervoor de juiste soort schuurpapier nodig.

Aan de slag met reparatiemiddelen - enkele tips

Bereid je klus goed voor door alle benodigdheden in een logische volgorde klaar te leggen. Zeker als je werkt met sneldrogende middelen, moet je zonder oponthoud door kunnen werken.

Voor de Makers

 • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

 • Gratis retourneren

 • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© 2024 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten