Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Materiaal
 • Breedte (cm)
 • Hoogte (cm)
 • Binnen/buitengebruik
 • Verstelbaar in hoogte
10 producten

Classic tower 340
Classic tower 340
Droogmolens

  Heerlijk de frisse wind door je wasgoed laten waaien? Je was wordt er niet alleen lekker fris van, je bespaart met een droogmolen ook nog eens flink op de energiekosten en het is beter voor het milieu dan een droger. Met een beetje wind en het zonnetje erbij, is je was zo droog. Bij Praxis koop je voordelige droogmolens voor kleine en grote wasjes. Ook op het balkon wappert je kleding zo weer droog aan het voordelige wasrek van Praxis. De droogmolens van Praxis nemen amper ruimte in. Als je ze even niet nodig hebt, klap je ze eenvoudig en snel weer in. Kom eens kijken naar de droogmolens bij Praxis en bespaar nu direct op je stroomkosten.

  Verschillende droogmolens bij Praxis

  Bij Praxis koop je verschillende droogmolens van bekende merken als Brabantia en Leifheit. Beide merken horen al jaren tot de leidende aanbieders van huishoudelijke producten en ze staan dan ook samen garant voor hoge kwaliteit. Een droogmolen hoeft weinig plaats in beslag te nemen. Je kunt onze droogmolen in een metalen grondplug in de grond op een mooie, vaste plek in de tuin vastzetten. Als je hem niet nodig hebt, haal je hem hier gewoon weer uit, of je klapt hem enkel in. Maak gebruik van een wasrek in de badkamer, als je de was vanwege het weer helaas even niet buiten kunt hangen. Het voordelige geprijsde wasrek van Praxis is klein en compact opvouwbaar en kan als extra hulp voor erbij erg handig zijn.

  Alles voor je wasgoed vind je voordelig bij Praxis

  Je was kun je natuurlijk ook aan de waslijn hangen. Bij Praxis koop je de goedkope ouderwetse waslijn, maar je kunt ook kiezen voor de luxe, ruimtebesparende roldrooglijn van Brabantia. Deze waslijn rol je alleen dan uit, wanneer je hem nodig hebt. Kom eens kijken naar onze voordelige wasrekken, wasmanden en droogrekken en kies de droogmolen of het droogrek die aansluit op jouw behoefte. Of je nu was draait voor een eenpersoonshuishouden of je wast voor een groot gezin, Praxis heeft voor jou de ideale droogmolen, perfect afgestemd op elke gezinssituatie.