Filteren

Iedere dag weer genieten van een frisse was? Via Praxis kan het, want in onze webwinkel vind je alles wat je nodig hebt om jouw was weer stralend schoon, droog en opgeruimd te krijgen. Ben je dus bezig met de verbouwing van een nieuwe ruimte om de wasmachine in te zetten en kan je voor de inrichting nog wel wat handige spullen gebruiken, dan vind je hier jouw nieuwe wasmachine, droogrek of droogmolen. En om al je wasgoed netjes uit het zicht op te bergen verkopen we ook verschillende wasmanden - van praktisch wit tot hip modern - waar je al het te wassen goed handig in kan doen.

Wasmachines en droogmolens voor een frisse was

Bij Praxis kan je natuurlijk alles vinden voor het klussen in en om het huis, maar we vinden het ook belangrijk dat je jouw woning helemaal kan inrichten met de spullen die je nodig hebt om je huis schoon te maken, schoon te houden en op te ruimen. Daarom verkopen we alles om makkelijk je was te kunnen doen. Zo hebben we in ons assortiment energiezuinige A+ wasmachines van het kwaliteitsmerk Hilton die met een uitgebreide set programma’s in een mum van tijd al je wassen kunnen doen, en verkopen we verschillende soorten drooglijnen, wasrekken en handige droogmolens waarmee je het gewassen goed eenvoudig kunt laten drogen in de buitenlucht. En zo’n waslijn is niet allen voordeliger in aanschaf dan een droger, het kost je verder niets, is ook beter voor het milieu, de was slijt minder snel, en een lijn of molen vol wapperende was geeft toch altijd weer en voldaan gevoel.

Was artikelen en schoonmaakartikelen bij Praxis bestellen

Zoek je nog meer artikelen voor het schoonhouden van je huis? Kijk dan nog even in onze webshop bij onze voordelig geprijsde stofzuigersprullenbakken, stoomreinigerstegelreinigers en collectie schoonmaakattributen, waar je alles vindt - van ragebol tot wringer en mop- om vuil, zand en stof te doen verdwijnen. Ook verkopen we allerlei artikelen om de buitenboel op orde te krijgen, zoals handige hogedrukreinigers waarmee je mos en aanslag kunt verwijderen van je tuinset en terras. Heb je al een keuze kunnen maken? Dan is online bestellen wel zo voordelig en makkelijk, en dan zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij jou wordt thuisbezorgd.