Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Kleur
  • Materiaal
  • Type
  • Breedte
  • Lengte
Louvredeuren herken je direct aan de schuin geplaatste horizontale latjes (louvres) met een kleine open tussenruimte. De latjes horen naar beneden zijn gericht. Louvredeuren worden vooral als kastdeuren verkocht. Je kunt ze natuurlijk ook voor andere constructies gebruiken. Zo worden ze vaak gebruikt in plaats van een binnendeur, om een ruimte tussen twee kamers te scheiden. Ze worden ook veel gekocht als luik voor de ramen of om decoratieve redenen, bijvoorbeeld voor het opleuken van de garagemuur in de tuin. Bij Praxis koop je voordelige louvredeuren met open of dichte louvres en in diverse afmetingen.

Open en dichte louvredeuren bij Praxis

Louvredeuren met een opening tussen de schuine latten, zijn ideaal om te gebruiken als kastdeur. De opening zorgt er namelijk voor dat de kast automatisch lucht. Daarom zijn de open louvredeuren ook voor de nodige ventilatie ideaal als onderdeel van een inloopkast. Als je de louvredeuren wilt gebruiken als raamluik, dan zorgt de opening ervoor dat je toch wat daglicht in je woning krijgt, zonder dat je last hebt van het felle zonlicht. Als je de louvredeuren louter ter decoratie wilt gebruiken, maakt het waarschijnlijk niet uit of de louvres open of dicht zijn. Toch kan het zijn dat je liever dichte louvres hebt, omdat je geen last wilt ondervinden van tocht. Louvredeuren brengen in ieder geval een romantische sfeer in je slaap- of woonkamer.

Voordelige louvredeuren kopen bij Praxis

Met de louvredeuren van Praxis creëer je in een handomdraai een compleet nieuwe look in elke kamer. Louvredeuren passen perfect bij een landelijk of koloniaal interieur. Je kunt ze voor elke kast in elke kamer gebruiken. Praxis levert houten louvredeuren in de kleur wit, maar je kunt met de diverse kleuren verf elke louvredeur omtoveren in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Zit jouw favoriete kleur niet bij de standaardkleuren? Vraag dan onze mengspecialist om de kleur in de exacte kleur te verven zoals jij het hebben wilt. De louvredeuren hoef je niet zelf naar huis te sjouwen, als je ze online bestelt uit onze webwinkel. Is je bestelling voor 15.00 uur op een werkdag geplaatst? Dan leveren wij de louvredeuren de volgende werkdag al bij je af. Profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen bij Praxis op onze mooie louvredeuren.