• NaN

Maatwerk raamdecoratie

Bij Praxis vind je voor elk raam en elk interieur een passende oplossing. In de collectie vind je o.a. gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, houten jaloezieën en nog veel meer. En dat alles op maat gemaakt.

Maatwerk raamdecoratie is alleen te bestellen in de Praxis winkels

Kom snel langs in één van onze winkels en maak kennis met de collectie. In de winkel stel je snel en gemakkelijk je eigen raamdecoratie naar wens samen en kan je direct de prijs berekenen!

vind een winkel in de buurt

 

Ons maatwerk assortiment

Bij Praxis vind je voor elk raam een passende oplossing. Benieuwd naar het complete maatwerk assortiment? Bezoek dan een winkel in de buurt!


Rolgordijnen

Deze praktische sfeermakers passen in elke ruimte. Rolgordijnen worden veel toegepast in slaapkamers vanwege de verduisterende functie en de relatief lage aanschafprijs. De rolgordijnen collectie bestaat uit wel 89 stoffen! Van uni tot een trendy print, eigenlijk zit er voor iedereen wel een geschikte kleur bij. Combineer dit dan ook nog eens met ophangsteunen in een mooie kleur en werk het rolgordijn af met een mooie houten onderlat. Zo creëer je jouw perfecte rolgordijnen.

Bezoek een winkel in de buurt voor maatwerk rolgordijnen >

Of bestel hier onze rolgordijnen in standaard maten

 


Roljaloezieën

Op een subtiele manier spelen met licht en privacy? In de nieuwe roljaloezieën collectie is dit allemaal mogelijk. Keuze uit 40 verschillende kleuren en mogelijkheden om de roljaloezie af te werken met of zonder stijlvolle cassette in 4 verschillende kleuren. Je kunt deze producten ook aanschaffen met een oplaadbare batterij motor welke je met een afstandsbediening kunt bedienen. De ultieme vorm van gemak en luxe!

Bezoek een winkel in de buurt voor maatwerk roljaloezieën >

Of bestel hier onze roljaloezieën in standaard maten


Aluminium en houten jaloezieën

Verfijnde 16 mm lamellen of juist robuuste 50 mm lamellen? Het zit er allemaal in! Kies aluminium jaloezieën voor een strakke uitstraling of kies houten jaloezieën voor een natuurlijke uitstraling. Weinig montage ruimte? Dan bieden de 16 mm een uitkomst. Door de verfijnde lamellen passen deze bijna overal. Om de jaloezie een nog luxere uitstraling te geven is het mogelijk om deze te laten maken met ladderband. Deze collectie bestaat uit vele mooie kleuren.

Bezoek een winkel in de buurt voor maatwerk jaloezieën >

Of bestel hier onze jaloezieën in standaard maten


Verticale lamellen

Vaak worden deze producten gezien als oubollig en saai of als een product wat alleen maar in kantoorgebouwen wordt geplaatst. Maar dit is zeker niet meer zo. De collectie biedt zowel stoffen als PVC lamellen. Allemaal uitgezocht volgens de laatste trends en erg betaalbaar!

Bezoek een winkel in de buurt voor maatwerk verticale jaloezieën>

Of bestel hier onze verticale lamellen in standaard maten


Plisségordijnen

Plisségordijnen worden steeds populairder en dat heeft een aantal hele goede redenen. De prachtige stoffen, 78 kleuren en een zee aan mogelijkheden maken deze producten de ideale keuze voor elke ruimte. Plisségordijnen zijn “slanke” producten waardoor ze in (bijna) elke situatie geplaatst kunnen worden. Kunststof draai-/kiepraam? Geen probleem, want ook zonder te boren zijn plisségordijnen prima te plaatsen. Daarnaast verbeteren de dubbele plisséstoffen ook nog eens de akoestiek in de ruimte en zijn deze stoffen warmte werend en isolerend.

Bezoek een winkel in de buurt voor maatwerk plisségordijnen>

Of bestel hier onze plisségordijnen in standaard maten


Gordijnen

Gordijnen geven een huis sfeer. Met stoffen, kleuren en dessins kan je in een eigen stijl iets moois en persoonlijks creëren. Praxis heeft een ruime keus in prachtige stoffen en materialen. De Praxis applicatie is zo gebouwd dat je zelf de mogelijkheden in toepassingen, materialen, kleuren en stijlen kan bekijken en daarna heel eenvoudig in de winkel je gordijnen kan bestellen. De Praxis gordijnen collectie bevat zowel transparante als lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in verschillende materialen. De Praxis collectie is samengesteld uit zowel uni’s als dessins.

Bezoek een winkel in de buurt voor maatwerk gordijnen >

Of bestel hier onze gordijnen in standaard maten

Voor de makers

  • Snel ophalen in een Praxis winkel bij jou in de buurt

  • Gratis retourneren in één van onze winkels

  • 30 dagen bedenktijd (met Praxis Plus 90 dagen)

Hulp nodig?

Andere vraag?

Praxis winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Praxis

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


© 2022 -

Praxis

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten