Wat is het toch fijn om lekker in het zonnetje buiten te kunnen koken! Dit wordt pas echt leuk met je zelfgemaakte buitenkeuken. Je kunt deze helemaal inrichten zoals je zelf wilt en dat maakt het buiten koken een stuk makkelijker. Buiten eten geeft het ultieme zomergevoel. Als je dan ook nog buiten kunt koken, is het helemaal zomer.

Een buitenkeuken van steigerhout

Het maken van een buitenkeuken van steigerhout heeft een aantal mooie voordelen: het is makkelijk te bewerken, één van de voordeligere houtsoorten, erg makkelijk in onderhoud en duurzaam. Niet zo gek dus dat steigerhout razend populair is! Wil je een mooie multifunctionele buitenkeuken zelf maken? Bekijk dan hier het eenvoudige maakrecept.

Buitenkeuken van tegels

Heb je nog wat terrastegels over en staan ze eigenlijk alleen maar in de weg? Dan is dit je kans om er iets heel moois mee te maken namelijk: een buitenkeuken van steen. In dit maakrecept kun je met behulp van een filmpje zien hoe je in een mum van tijd een toffe buitenkeuken in elkaar zet.

solidusmeubelen.nl
freshhome.com

Ombouw voor de gas BBQ

Ben je in bezit van een mooie gas BBQ of wil je er één aanschaffen? Let dan even op want we hebben een mooi maakrecept waar je van jouw gas BBQ een complete buitenkeuken zelf kunt maken.